-
50cent je nejlepšííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ííííííííííííííííííííííííííí=o)
-
on
Je prostě nejlepší ze všech a co teprve to tělo to je aspon matroš -
50Cent
miluju 50Centa je super,a ma hezky pisnicky.........cus -
Ahoj lidi je naprosto skvělej jeho vzhled prostě vše je to ten nejkrásnější černoch pod sluncem dřív jsem ho odsuzovala dokonce i jeho kámoše eminema ale později jsem zjistila že není tak špatnej jak se o něm tolik mluví poslední dobou čtu o něm samé dobré články je to fakt borec má super písničky nejlepší písnička kterou kdy nahrál je Candy Shop a Just A Lil Bit jsou naprosto úžasné
-
SUPRRR 50 CENT
Ahoj lidi!50 cent je fakt užasnej!!! Ja ho doslova žeru. Hezkej chlap plus nádherný písnicky.Nemyslíte?! Ja ho ze zacatku moc nemusela ale změnila jsem hodně rychle názor!:) Tak se mějte a já mu budu držet palečky aby mu to slo tak nejlíp jak jen si přeje.Čauky -
Jen pro ty co tu uváděj jaký 50"písničky". Tak chci jenom podotknout že v písničkách se zpívá!!!! On rapuje proboha.!!
-
d
milujiho -
miluju 50 centa
no neni co rozvadet 50 cent je proste nejlepsi -
chachar- Ty pocuvas MOZARTA ci co?! Chobot jeden...to nemvoozes nadavat!
-
FERY- Si SUPER!!! Mam taky isty nazor! Pocuvas hip-hop? Ja ano! A ti ktori nadavaju na Nellyho, 50 Centa, Eminema adt...asi v zivote nedokazali nic a len zavidia!