-
Nevim
Kdysi se mi rap libil, ale uz dlouho ne,je to nuda,furt dokola to same,neni to zpev,ale je asi sexy ale to ja neposoudim,telo ma tez dobre ale nevim esi to nabral praskama nebo normalne,osobne nic proti nemu -
BOREC!!!
Miluju 50 centa,protože je krásnej a nejlepší!!!Kam se hrabe Britney?!! -
50cent je nejlepsi kam se na nej vsichni hrabou.Ma nejkrasnejsi pisnicky na svete proste ho zeru
-
nbasgrz vbsdcwdsf ztbvf viux ujhdfg bvjhdffhgszuf he fguz reiuf h gvcd zuidfnjkvbzdfji bd hdb fsdzu gfuighdu huí zfgui hguhdrihuitrháíffdu gfiopuyju go id
-
miláček
všichni lidi co žerou 50 centa jsou moji lidi.....já ho prostě miluju a je nejlepšíííííííííí.!!!!!!!prostě není co řešit.....=) -
sen
Je prostě nejlepší hiphoper co jsemza svých 20 let poznal... -
50 cent - videoclipy
Jestli chcete videt skoro vsechny 50 centovo videoclipy tak navstivte http://www.videocodes4u.com/index.php?page=50cent Je tam i Just a little bit -
tedka zrovna posloucham jeho cedecko...docela narez
-
kde bydli
kde bydli 50cent -
50 se mi fakt libi, ma skvely pisnicky, ani jedna snad neni spatna. "Zeru ho" :-)
-
Pre t.HUG.o
Eminem nie je blbec! Je najuspesnejsi raper na svete ak o tom este neviesssss!!! -
50cent je nejlepšííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ííííííííííííííííííííííííííí=o)
-
on
Je prostě nejlepší ze všech a co teprve to tělo to je aspon matroš -
50Cent
miluju 50Centa je super,a ma hezky pisnicky.........cus -
Ahoj lidi je naprosto skvělej jeho vzhled prostě vše je to ten nejkrásnější černoch pod sluncem dřív jsem ho odsuzovala dokonce i jeho kámoše eminema ale později jsem zjistila že není tak špatnej jak se o něm tolik mluví poslední dobou čtu o něm samé dobré články je to fakt borec má super písničky nejlepší písnička kterou kdy nahrál je Candy Shop a Just A Lil Bit jsou naprosto úžasné
-
SUPRRR 50 CENT
Ahoj lidi!50 cent je fakt užasnej!!! Ja ho doslova žeru. Hezkej chlap plus nádherný písnicky.Nemyslíte?! Ja ho ze zacatku moc nemusela ale změnila jsem hodně rychle názor!:) Tak se mějte a já mu budu držet palečky aby mu to slo tak nejlíp jak jen si přeje.Čauky -
Jen pro ty co tu uváděj jaký 50"písničky". Tak chci jenom podotknout že v písničkách se zpívá!!!! On rapuje proboha.!!
-
d
milujiho -
miluju 50 centa
no neni co rozvadet 50 cent je proste nejlepsi -
chachar- Ty pocuvas MOZARTA ci co?! Chobot jeden...to nemvoozes nadavat!