Přejít na výpis diskuzí

50 Cent

OSOBNOST 31.12.2006 
344 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nehg

2pac 50Cent

nehádejte se o to kdo je lepší nebo ne oba dva jsou stejně lepší než metál
  • upirek.555

Re: 50 centa

chtěla sem napsat tak...:-)
  • upirek.555

50 centa

Miluju jak zpíváš jak se oblíkáš tvůj styl jsi dokonalej...:-*mít tě tam v českuuu a třeba se i stebou setkat...:-*
  • http://gunitcommunity.oforum.cz

http://gunitcommunity.oforum.cz forum o 50 Centovi a G-Unit a o celém hip-hopu! Nové klipy, alba, singly, písně, fotky a novinky apod. Registrujte se a stante se cleny této komunity!!
  • je to borec

50 cent je borec...=) *5*
  • staniczek120

50 KAR

Ahoj co se deje s centem ze vubec nejde widet? ?
  • zanesskaaaa

HB!!

Všechno nejlepší k narozkám ty můj negřee *14* *14* *14* .. seš nejlepší a nejkrásnější raper.. frajeeer můj njvětší *14*
  • nik011

happy birthday

vsechno nej k narozkam!
  • nik011

nechapu

tyvl co proti nemu nektery mate jako dyt je normani ne
  • hiphoper

Jestli je na tejdle stránce někdo kdo nemá rád 50 centa tak ať napíše a něco (ošklivého) si ode mně vyslechne!!!!!!
  • nehg

50Cent

Tak sakra už toho mám dost my taky nenadáváme na miley cyrus a tak tak co se serete někam kam nepatříte. Tohle jak na něj nadáváte bych pojal jako rasismus víte 50 není buzerant narozdíl od jonas brothers. A aspoň má něco za sebou ne jako jonas brothers kteří si žily v paláci.
  • beast

zz

hele tohle neni nic proti 50 centovi , ale jen me prekvapuje jak jsou ceske deti slabomyslne , tim myslim ze nemaji vlastni nazor coz je vetsina podle me a nechaji se ovlivnit ostatnimi,(muj nazor) uznavam hopery ktery nedelaj ksichty a umi ovladat miru sprostosti v normalni spolecnosti to je vse, sam bych sem nejaky kometar primo o 50 centovi nenapsal , a myslim si ze metalisti a rokeri sem chodi protoze je stve to ze nikdo v jejich okoli nejspis neposloucha stejny zanr ja sam sem to zazil byl sem jedinej ve tride kdo poslouchal jiz zminene led zeppelin vsichni ostatni poslouchali hip hop a odsoudily me

my opinion
  • dave-12

g

GGG-Unot
  • mikes38

50

50´Cent je proste nejlepsi raper *1*
  • Proč?

Hele, lidi, víte, co je zajímavý? Byl jsem se schválně podívat na diskusi Metalici, AC/DC a Led Zepellin a nenašel jsem tam žádný "hoperský" příspěvek o tom, že tihle stojej za prd. Je vidět, že my prostě chápeme, že tyhle stránky a diskuse jsou o tom, něco se dozvědět novýho o svým oblíbenci, pokecat si o něm, nebo něco sdělit, a ne o tom nadávat atd. Nechci bejt sprostej, ale fakt mě tady ti metalisti serou. Chápu, že případě metalu asi není o čem psát, ale jestli se nudíte, tak co lezete na osobnosti, který nesnášíte? To asi nikdy nepochopim.
  • 21.4.1993

Re: ×D <(-.-)> D×

hmmm..to teda neni..
  • kajushka4

kaaaajo my vime ze ho milujes ale tak na to poukazovat nemusis *15* *15* *15*
  • klaruska44

lollllllll

lolllllllllllllll aaaaaaaa kajooooooooo to jsi vymyslela fajnoveeeeeee *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • less_kitten

Re: Re: 50 Cent je týpek

za to ted prodá mín než flo rida.. *1*
  • Elover

??? ted jsem te nepochopil ty znas jeste nejaky film s Eminemem- ja znam jeden 8mile je jeste nejky__

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší