-
2pac 50Cent
nehádejte se o to kdo je lepší nebo ne oba dva jsou stejně lepší než metál -
Re: 50 centa
chtěla sem napsat tak...:-) -
50 centa
Miluju jak zpíváš jak se oblíkáš tvůj styl jsi dokonalej...:-*mít tě tam v českuuu a třeba se i stebou setkat...:-* -
http://gunitcommunity.oforum.cz
http://gunitcommunity.oforum.cz forum o 50 Centovi a G-Unit a o celém hip-hopu! Nové klipy, alba, singly, písně, fotky a novinky apod. Registrujte se a stante se cleny této komunity!! -
je to borec
50 cent je borec...=) *5* -
50 KAR
Ahoj co se deje s centem ze vubec nejde widet? ? -
HB!!
Všechno nejlepší k narozkám ty můj negřee *14* *14* *14* .. seš nejlepší a nejkrásnější raper.. frajeeer můj njvětší *14* -
happy birthday
vsechno nej k narozkam! -
nechapu
tyvl co proti nemu nektery mate jako dyt je normani ne -
hiphoper
Jestli je na tejdle stránce někdo kdo nemá rád 50 centa tak ať napíše a něco (ošklivého) si ode mně vyslechne!!!!!! -
50Cent
Tak sakra už toho mám dost my taky nenadáváme na miley cyrus a tak tak co se serete někam kam nepatříte. Tohle jak na něj nadáváte bych pojal jako rasismus víte 50 není buzerant narozdíl od jonas brothers. A aspoň má něco za sebou ne jako jonas brothers kteří si žily v paláci. -
zz
hele tohle neni nic proti 50 centovi , ale jen me prekvapuje jak jsou ceske deti slabomyslne , tim myslim ze nemaji vlastni nazor coz je vetsina podle me a nechaji se ovlivnit ostatnimi,(muj nazor) uznavam hopery ktery nedelaj ksichty a umi ovladat miru sprostosti v normalni spolecnosti to je vse, sam bych sem nejaky kometar primo o 50 centovi nenapsal , a myslim si ze metalisti a rokeri sem chodi protoze je stve to ze nikdo v jejich okoli nejspis neposloucha stejny zanr ja sam sem to zazil byl sem jedinej ve tride kdo poslouchal jiz zminene led zeppelin vsichni ostatni poslouchali hip hop a odsoudily me
my opinion -
g
GGG-Unot -
50
50´Cent je proste nejlepsi raper *1* -
Proč?
Hele, lidi, víte, co je zajímavý? Byl jsem se schválně podívat na diskusi Metalici, AC/DC a Led Zepellin a nenašel jsem tam žádný "hoperský" příspěvek o tom, že tihle stojej za prd. Je vidět, že my prostě chápeme, že tyhle stránky a diskuse jsou o tom, něco se dozvědět novýho o svým oblíbenci, pokecat si o něm, nebo něco sdělit, a ne o tom nadávat atd. Nechci bejt sprostej, ale fakt mě tady ti metalisti serou. Chápu, že případě metalu asi není o čem psát, ale jestli se nudíte, tak co lezete na osobnosti, který nesnášíte? To asi nikdy nepochopim. -
Re: ×D <(-.-)> D×
hmmm..to teda neni.. -
kajushka4
kaaaajo my vime ze ho milujes ale tak na to poukazovat nemusis *15* *15* *15* -
lollllllll
lolllllllllllllll aaaaaaaa kajooooooooo to jsi vymyslela fajnoveeeeeee *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: 50 Cent je týpek
za to ted prodá mín než flo rida.. *1* -
Elover
??? ted jsem te nepochopil ty znas jeste nejaky film s Eminemem- ja znam jeden 8mile je jeste nejky__