Přejít na výpis diskuzí

Abraham Mateo

OSOBNOST 2.1.2012 
142 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Feliz abrahamers te amo
  • Čusky ja jsem jmenuju Petra Fialová...je my 17 let a chtela bych se stebou moc rada seznamit jestli ty chceš kdnyž posloucham tu tvuj hlas tak mne normarně srdičko za buši moc maš krasny hlas a seš pekni kluk takovi kluci jsme ješte nevidela ale seš moc hesky fakt a moc hesky spívaš a bydlim v trutnove teda cz..kdnyž jsme te videla tak jsem si řikala mužeme se seznamit ale nevim jaky chceš ty že jo ale kdnyž nechceš tak nemusime ja se zlobyt nebudu tak zatim pa tvoje kamoška petulinka!!!! a tady maš pusinečku *14* *14* *14* *14*
    • yeah I know who you're my fan PETRO FIALOVÁ your Abraham mateo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Já ho miluju a jeho písničku senorita poslůchám pořád na mobilu je to opravdu krásný a mladý kluk kdybych bydlela tam kde on tak bych s ním začala chodit a kdyby mě nechtěl tak nevím co bych dělala!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • hola brillo anelis tengo 19lino *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit