-
já ho mám trošku ráda no je lepší adam lambert no *4* *4*
-
nojo som aka som :DDDD
-
ŽENA DO ŽIVOTA ♥ *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6*
-
-
jaj co jeto za kara :DDd *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
terko máš pravdu :)
-
no aha no když si to myslíš že ho miluji tak fine :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
omg tak určitě :D
-
-
jsi néjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj moc tě miluji :-*
-
-
no leni ze se nestidis ty ses zabouchla do misika tak to ne fuj misik ma ujeti pisnicky *14* *14*
-
-
Nepochpim co proti němu máte,vemte si,že dokázal toho víc než vy co ho nemusíte..... je fajn :3 *3*
-
ahoj! Hele každý má svůj názor , takže i když mu nadáváte a hejtujete ho tak mu jenom závidíte!! Jde to vidět a i když se vám nelíbí tak sem nelezte a nečumte jak debilové z prominutím! závist je těžká s***ě ! a vy jí splňujete!! Když už tak t piště někam jinam a nechoďte na jeho stránky! Představte si že jste takhle slavní a my vám nadáváme líbilo by se vám to..?:O Já myslím že ne! Tak mu laskavě nenadávejte a nevšímejte si ho!
Děkuju za pochopení ! *3* -
-
mas uplnou pravdu:-)souhlasim
-
přesně máš pravdu jenom závidí tomu se říká těžká závist co s tím naděláme vždycky se najde nějakej hater ale taky prosím ať si ho nevšímaj jeto taky jen člověk tak se trochu probuďte a přesně jím by se to taky nelíbilo kdyby byli slavní a my by jsme jím nadávali a všelijak zesměšňovali taky by se jím to nelíbilo tak ať mu nepíšou a bude to v klidu doufám že to pochopíte dělejte jakože neexistuje když ho nemáte rádi ale nenadávejte mu :)
-