-
Nehezký,nezdravě vypadající kluk. Ostatně jako každý v téhle době a jeho věku. Tedy úplně obyčejný a nudný. Kdyby ho stále nestrkali do zpráv, TV pořadů,tak ani nevím, že existuje. Kdysi byli kluci v jeho věku sexy. Sportovní postavu měli i ti co nedělali sport závodně, nenosili obtáhlé legíny a nečesali se na hitlera *9* a taky neměli hlas jak holka. Navíc jste se s takovým nebála jít pozdě večer temnou uličkou...
-
Nejhezčí jste ve filmu Strach
-
on a justin bieber to rači be du poslouchat kraviny neš a bich řekla žě on je justin bieber on je čech aspivat upi tak tak ale pravi justin bieber je nejlepši fešak neš on *10* *10* *16*
-
-
justin bieber je fakt lepší
-
Prosím už tu nic nepiš. Oslepla jsem z tvé češtiny.
-
to teda není!!!! justin bieber je sice hezkej ale adam mišík taky a je lepší než on!! <3
-
-
je moc sexy nejvic se mi liby pisnička já nechci víc je sladky moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
další současná rádoby celebrita.
-
Adame měl by si začít chodit s Annou Kaderavkovou hodíte se k sobě hrozné moc
-
jsi dobrý zpěvák i herec a i dabér
jsi hezkej jsi cute a tak dále.....
jsem tvoje nejvetší fanynka.....
umíš mě pobavit....
jsi fakt boží
*14* *14* *14* *14* *14* -
-
Kde bydlite Adam Mišík? Chtěla bych ho někdy vidět ve skutečnosti a udělat si sním fotku.
-
Adame škoda že si se rozešel se Sárou Sendavou určitě jste byly heský pár podle tí písničky dvoje světy
-
-
ale ona tam pořád napsané že spolu chodí a myslím si že pořád spolu jsou
-
-
Ahoj chci se zeptat jestli v tvoje tvář má známí hlas zpívyl někdo justina biebera