-
Adámek
...tak nějak si představuju muže svých snů .... *4* -
Užááásnej
Je užasnej... *14* *14* *14* a ta postava... uuuu... *14* *14* *14* -
;D
*14* Za Adama/Erica som v Miami naozaj rada je úžasný *15* *14* Kto má iný názor tak nech podľa mňa je super *14* *15* *15* *15* -
dokonalej
on je prose dokonalej, bezkonkurencni... ja ho vidim a slintak je proste uuuuzasnej :-) *14* *14* *14* *8* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: dokonalej
Cooooooooooooo? Co na tom ------ vydíte?fuj *16* *7* -
-
Re: Re: dokonalej
tu perfektni postavu a hlavne zadek;-) je to proste exotickej kus!! -
-
Re: Re: Re: dokonalej
Naprosto souhlasííííím... *14* ta postavo *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: dokonalej
todle je nejdokonalejší chlap na světě !!! *8* *14* *14* nevím jak vy , ale mně se prostě líbí jen černoší , a další exoťáci !!!! *1* *14* *14* *14*
-
-
-
Re: dokonalej
To s tebou naprosto souhlasim je bombovej............a úpravu nepotřebuje!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
=O*
všecHno neJlepší aDamKu =O* *4* -
SEXI BOY
Adam je prostě božíííííí !!!!!!! *14* *14* *14* chtěla bych ho mít u sebe doma alespon na hodku..........co holky ?? *14* *14* -
-
Re: SEXI BOY
jo kdybich uměla pořádně anglicky tak bych si snim povidala a v posteli bych ho taky chtěla mít a co vy holky -
-
Re: Re: SEXI BOY
nebylo by špatný se nejdříve pořádně naučit česky ...
-
-
já jsem u něj každé prázdniny *1* *1* -
-
Tak jestli ho znáš tak dobře jako já a tak jak to říkáš tak určitě budeš vědět odpověď na otázku: Co má Adam společnýho s Michelle Rodriguez. a)jeho sestra
b)jeho žena
c)sestřenice
d) nic
Odpověz na e-mail Jodi.Hall@seznam.cz
Odpověz, jestli mluvíš pravdu. *3*
Protože já Adama znám moc dobře! -
-
Re: Re: Re: SEXI BOY
to , že ste někde něco vyčetli , neznamená , že ho strašně dobře znáte !!! *1* *1* bože bože !!! *1* *1* -
Jak to že ho všichi znáte¨?? kdybiste aspon nakecali že!!!! *4* -
mno joo, jak čtu tak tady jsou s Adamem všichni jedna rodina *1* -taky bych si ho přála poznaz, ale co už *3* -
měl by jsi přestat konečne lhát víš že znáš adama tak dobře možná že se ti uleví hm.tak ahoj a už nelži *4*
-
-
-
já jsem u něj každé prázdniny *1* *1* -
Jóóóóóó!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* Bozhe,já jsem z něj úplně vzrušená... Je nádhernej,by na mě jenom mrknul,a já bych byla.... *4* -
-
ty we mááš práávduu!! onn je upe krásnej!!
-
-
-
happy birthday
vsechno nejlepsi Adámku si super herec a vzdycky budes** -
v kolikátem díle se dali s calleigh dohromady ?:-)
-
Umělý nosánek
... bez toho plastickou chirurgií upraveného nosu by vypadal líp. *9* Ale úsměv má překrásný a postavu taktéž *14* -
Cuteman
Je to opravdu kus... *14*