-
! ! ! KDO TO ROZHODNE ? ? ?
CAUKY LIDICKY , S PRITELKYNI SE HADAME JESTLI HRAL ADAM SANDLER V REKLAME NA NOVOU SKODU OCTAVIA.MA TAM FOUSY.
VITE O TOM NEKDO NECO KDO BY NAS MOHL ROZSOUDIT ?????
DIKY DEREK *15* *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: ! ! ! KDO TO ROZHODNE ? ? ?
jo jo je to on adam sandler
-
-
Vypadá jako Samy Naceri
Adam Sandler vypadá jako Samy Naceri taxikář z Taxi (1,2,3,4) *3* -
-
Re: Vypadá jako Samy Naceri
jn je mu trosku podobnej.
-
-
.......
to je BOREC!!!! Jeho filmi so fakt Čupr *3* -
Zohan
tak jsem viděl nedávno film Zohan:Krycí jméno kadeřník (2008) a docela jsem nespokojenej sice komedie ušla jinak blbost Ve filmu vidět nová image Adama Sandlera ale docela by mě zajímalo jaký on sám na natento film názor.. -
-
Re: Zohan
No... Myslím, když v tomto filmu působil jako scénárista, tak jeho reakce jsou jedinně pozitivní. *3* -
Re: Zohan
Adam na tenhle film reagoval takhle...Je mi jedno co mi na ten film rekli kritici...jestli to je spatny nebo ne..to je mi jedno....JÁ CHCI JEN BAVIT LIDI.
Podle mého názoru se mu to povedlo.Je to sice trosku kravina ale zato se u toho pobavis.
-
-
...
vypada trochu jako samy naceri *14* *14* -
Prosím hledám ost k filmu The Waterboy Vodonoš.
Prosím vás, nevíte někdo kde by se dal stáhnou sountrack k filmu The Waterboy Vodonoš. *9* -
-
Re: Prosím hledám ost k filmu The Waterboy Vodonoš.
http://freemedia.blog.cz/ klik na "počet komentářů" a napiš tam svůj požadavek *3*
-
-
Jj je to brej herec i když jsem moc filmů s nim neviděla ale v těch co jsem viděla se mi líbil *3* *1* -
blahoprani k narozkam
hodne stesti!!!!jeho filmy sou nej hlavne 50 y a stále poprvé -
Narozeniny
Dnes je Adamu Sandlerovi 42 let.Chci mu tímto popřát vše nejlepší.Jeho filmy jsou docela legrační a docela se mi líbí. -
úžasnej
Moc mu fandím a jsem do něho blázen.Ve filmu 50x a stále poprvé mu to vážně seklo.Ach jo, proč není z Brna.