-
Prosím hledám ost k filmu The Waterboy Vodonoš.
Prosím vás, nevíte někdo kde by se dal stáhnou sountrack k filmu The Waterboy Vodonoš. *9* -
Jj je to brej herec i když jsem moc filmů s nim neviděla ale v těch co jsem viděla se mi líbil *3* *1* -
blahoprani k narozkam
hodne stesti!!!!jeho filmy sou nej hlavne 50 y a stále poprvé -
Narozeniny
Dnes je Adamu Sandlerovi 42 let.Chci mu tímto popřát vše nejlepší.Jeho filmy jsou docela legrační a docela se mi líbí. -
úžasnej
Moc mu fandím a jsem do něho blázen.Ve filmu 50x a stále poprvé mu to vážně seklo.Ach jo, proč není z Brna. -
i lave you
*14* pusinka *14* ...prostě neeeeeeej -
ERROR!
ve filmografii chyby Trestná Lavice,kde hraje hlavní roli! *16* doufam že to tam přidaj... -
krásnej
tý jo to je ale fašák, je k spapání.. *14* -
Komik
Z jeho posledních filmů se mi líbí Deuce Bigalow a Click-život na dálkové ovládání.Taky se mi líbí Opilí láskou a Vodonoš.Je to vážně dobrý komik.Neviděl jsem s ním všechno,ale jeho práce se mi docela líbí. -
jak jsem stará,tak jsem pitomá
...v životě jsem nebyla něčí fanynkou...a na stará kolena vlezu do fanklubu...jenže si nemohu pomoci... *3* -
borec
úúúúplně božíí.... *14* náádhernej... *4* prostě k sežrááání *3* -
Adam
Je to fakt nej herec ktery by umel z kazdy komedie udelat tu nejlepsi!! -
Miláček
Adam je úplně boží herec *14* ! Nenechám si ujít žádný film, ve kterém hraje... Páč je dobrej a taky strašně roztomilej *14* *4* !!! -
Hustej borec
-
Adam je super herec . A film Trestná lavice ve kterém hrál je opravdu boží . Doporučuju . *3* Fakt se u něj zasmějete . *15*
-
Tenhle herec je tak roztomilouckej a neodolatelnej,ze bych na nej okamzite skocila.Miluju vsechny jeho komedie.Pro me neexistuje lepsi komik.Ta jeho šišatá hlavička a orlí nos.Paráda.Rozplývám se... *14*
-
brouček
*4* ach jo on je takovej můj andílek který náhodou stratil křídla a spadl na zem *4* -
je husty von je taky 9.9. jako ja :-) a este hral v 50krat a stale poprve mazec film .... *4*
-
Pusinka moje *14* *14*
-
a