Přejít na výpis diskuzí

Adolf Hitler

OSOBNOST 13.7.2012 
99 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hytler - již bude považován nonstop za zrudu 

• ten píč_s mi zabil dědu ten hnusnej z_rd je tak strašně debilní a .......................
    kdyby se podařilo ho co nedřív zavraždit tak by všechno dopadlo dobře!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Hitler je nejhorší člověk na světě !!!!
    • Ne, že bych byl jeho stoupencem (tedy A.H.), ale napadají mě mnohem horší individua - např. soudruzi Lenin, Stalin, Tuchačevskij, Trockij, Mao Ce-tung, Pol Pot. Tedy ti představitelé rudé verze nacismu, zcela mu rovnocenné. Nedejte se zmýlit pokřiveným až vylhaným dějepisem, který do nás roky nalívali a mnohdy to ani dnes bohužel není o moc lepší. Naučme se oddělovat pohádky a zažité mýty od skutečnosti, faktů a důkazů - ale dá to dost práci !!!
  • Chudáčku/Chudinko *9*
  • Ježíši, jaká intelektuální esa se v této diskuzi rozepsala, nestačím se divit, co na světě vlastní počítač a touhu se vyjádřit *12* ...
  • Já si osobně myslím,že je magor,protože normální člověk by nevyhlazoval lidi kvůli náboženství a že jsou pro něj méněcenný
  • MartinDyntar
    Souhlasím!!! Hitler byl zrůda. ..narkoman, sadista a byl anti-sociální. Prostě psychopat a manipulátor s davem v nejvyšší politice.
    • souhlas a díky holokaustu je Hytler v kategorii absolutní zlo 

• mily Hitlerku...
    piseme ti zpravu do nebes
    jak se mas? je tu bez tebe nuda *9* chybi nam tu ted tvuj pravopis a tvuj sexy usmev co rozdaval radost vsem židum *7*
    odepis dik *3*
    MNAUUU....
  • Vynikající a velice oblíbený člověk.
    • Ty seš takovej deb*l
    • Zbláznil ses?! *16* Mengele!!!
  • Anonyme,tvá učitelka mateřského jazyka právě spáchala sebevraždu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit