-
Dobrý den
Dobrý den pane Jastrabane,jak se vám hraje s Matyášem Valentou? *7* *7* -
ahoj
ahoj lidicky, chodi sem vlastne vubec nekdo? Adrianek je super a nikdo to sem ani nepisne? Trosku ostuda ne???? -
Óda na Jarabána
Každý den se velice
třesu na božský seriál ULICE,
když jej opět moje oko spatří
hele HO,můj idol zase na obrazovce zářííí.
Jaký to klaďas,žádný zápor
fakt, je to na psychiku nápor,
Ó Adrijane Jarabane hřívo má
na TEBE nikdo nemá !!!
I když.... stačí jeden flám
a vypadám jak Jarabán. -
-
Re: Óda na Jarabána
Jastrabábo, co jsi to napsala za nesmyslééé? Jak můžeš zkomolit tak ZVUČNÉ jméno jako je JASTRABAN!!! Styď se!!!! *13* -
-
Re: Re: Óda na Jarabána
co ti je dotoho jak já si říkám svému Jarbánkovi,své city už nemohu déle skrývat a klidně to vykřičím třeba i do celého světa. NECH mi mého JARABÁNA.TY se styď !!! -
-
Re: Re: Re: Óda na Jarabána
Jak tvůj snad náš nééé? Pro nás je tady funclub váženého pána Adriana a on pro nás a my pro něj a né jen tvůůůj! Křič si do světa co chceš, ale nám ho nevezmeš! My ti ho nedáme! A kolik nabízíš? *3* (samozřejmě "jen" za loutku s červeným frňákem a zrzavým křovým na hlavě - nic moc, ale je mu dost podobnej a to je úspěch toho kdo ho vyráběl..) Tak kolik teda nabízíš? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Óda na Jarabána
TISÍCE VĚDER -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Óda na Jarabána
já myslím, že bys jí měla dát video, dvd, jachtu a baráááák, teda pokud nejsi štěpánek autoooo, háj. -
Re: Re: Re: Re: Re: Óda na Jarabána
ÓÓÓ to je velice lákavá nabídka, ale já nechci vědra, ale štoudve a to je velký rozdíl. Mimochodem velice se omlouvám všem za svou chybu s křovím.. *8*
-
-
-
-
-
-
Baba prokletá
Ty, že jsi nejhodnější člen? Dovol, abych se zasmála he he he. Ty bábo jastrabábo prokletá pekelná *16* -
-
Re: Baba prokletá
No a né ? Kdo složil odu na Jastrabána he. Já velká bábajasrabana. A co vy slavní členové tohoto klubu, koukejte se snažit, ať z vás také něco vypadne. *15* -
-
Re: Re: Baba prokletá
Ty jsi hlavně pěkná přebornice v překlepech hehehe, úplná extra třída :o) A mimochodem tady je Jastrabánovo, takže k tématu ty "jasrabano" *1* -
-
Re: Re: Re: Baba prokletá
Nezakecavej to, a já Ti řííkáám : dělej ať už s tebe něco vypadne i kdyby to měla být i ta pitomá šiška. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Baba prokletá
Já ti dám šišku, to budeš valit bulvy. Když jsem tě minule zaslechla na záchodě to bylo učiněných pět ran do klobouku přiznej se co to bylo? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Baba prokletá
To byly takzvané petardy předvánočního ohňostroje a samozřejmě i na počest našeho milého Jastrabána. A ty hlavně nšmíruj na záchodech. *9*
-
-
-
-
-
-
Dobrý tyjo :D posl komentař před par lety..Tk to obživim..Vše nej !:DDD
-
NOC S JASTRABANEM
Zdar lidi, minulý týden jsem videl Adriana v kapele JASTRABAN-BAND, výborná muzika - doporučuji :-) Hraje tam na dvojitou kytaru a má nalepený zrzavý fousy, prostě je k sežrání :-) Možná by bylo příhodné udělat konkurenční pořad k pořadu "noc s andělem" :-)
PS.: v Kotvě prodávají Jastrabany v měřítku 1:10 oddělení pánské konfekce 2. patro. Lovu zdar a Adrianovi nazdar *16* -
-
Re: NOC S JASTRABANEM
Ahoj Ebene, vítám tě po dlouhé době, co se dělo? Byl si snad nemocen, že jsi nezavítal tak dlouho na tyto stránky? *9*
Mimochodem vůbec se s tebou nemohu spojit, zkoušela jsem tě kontaktovat na tvém novém mailu a pořád se mi vrací *9* Vydedukovala jsem z toho, že to nejspíš bude tím, že nepotřebuješ hřeben, ten potřebuje někdo jiný, tedy spíše kartáč na ty své dredovské koudele... *15* -
-
Re: Re: NOC S JASTRABANEM
Kdyby ty muziky nebyly nemel bych doma tri jastrabany :-) -
-
Re: Re: Re: NOC S JASTRABANEM
Tak tomu nějak nerozumim? Ebene, že si zase něco pil? Přiznej se! *13* -
-
Re: Re: Re: Re: NOC S JASTRABANEM
Jasně byl jsem ted u Henryho s Klaunem a nosálem na jídle :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NOC S JASTRABANEM
A jak se má "Gryša" ? *15*
-
-
-
-
-
-
probuď se!
Tak co je s Tebou Brutusi spíš nebo bdíš? Že by jsi přemýšlel nad tím jak vyrobit Jastrabána nebo jej koupit v Kotvě v druhém patře? Hlavně se už rozhoupej neboť, čas běží *13* -
-
Re: probuď se!
Babuško jastrabuško, nemám čas pořád psát nějaké blábolstva. O víkendu jsme se se zádrhelem snažili vyrobit klauna Jastrabána, ale bohužel to nějak nedopadlo, to víš není to jednoduchý úkol, chce to hodně práce. Takže to vidím na návštěvu obchodního domu KOTVA a pánské konfekce. To jsem zvědavá jestli ten Jastrabánek bude mít kravatu nebo motýlka, důležitý je ovšem červený raťafák, ale to není problém dodatečně ho přišroubovat... *5*
-
-
jastraklaun
Dobrý den klaunomilové,
vítejte na těchto stránkách v novém roce. Chci vidět více příspěvků zejména v oborech klaun, Kotva a zboží a hlavně seriál ulice a dílna království hraček. Kdo vytvoří nějakou figurku necht se pochlubí v galerii. -
-
Re: jastraklaun
No konečně jsme se dočkali po dlouhé době příspěvku našeho oblíbeného člena EBENA. Figurka jastraklaun je samozřejmě celebrita sama o sobě i když spíš maskot pravého Jastrabana, ale co takhle kontrajastraklaun co vy na to? *5*
-
-
*14* *14* *14*
-
Hladam pomoc
Dobrý deň, hľadám kontakt na mojho dávneho veľmi dobrého priateľa Adriana Jastrabana,s ktorým sme spolu chodili na gympel v Banskej Bystrici a zažili nezabudnuteľné leto v Nemecku.Rada by som ho pozdravila. Vie mi niekto pomocť? Stačí aj mail.Ďakujem a ostávam s pozdravom...Janinka6911 -
-
Re: Hladam pomoc
yasad@seznsm.cz
-