-
Re: akon
Jo máš pravdu přesně moje slova, ať si každej říká co chce... nikdo z nich Akonovi nesahá ani po kotníky !! -
Re: you got it
máš pravdu hezkej neni je přímo nááááááááááááádherneee j -
To je Tvuj názor....Každej má jinej styl,ale mně se Akon líbí..... krásnej černoch.. *8* -
Re: Hop Hip
Ty jsi ten ke kterému má tady každej respekt jo? Aha..... asi velký seběvědomí....nejsem si jistá *15* -
akon
Akon je vážně skvělej charakter,dokonalej hlas a krásnej člověk...má uznání, umí....jeho písničky se dají krásně poslouchat a neohrajou se.....Já osobně ho mám jednoho z mnoha mích oblíbených zpěváku nejraději....Vážně skvělej *3* *1* *4* *15* *8* *14* *3* *13* *9* *14* *14* *14* *14* -
Hop Hip
Děte do prdele s těma poznamkama :) spis respekt k nemu! je to borec....... Ja sem tady ten ke kterymu ma kazdej respekt takze klidek deti :D :D -
Moje slova *15* -
Re: Re: :-*
a ceho sjko dosahl ty kurva di do hajzlu belochu skurvenej akon je njhesci na svete nejlip spiva a je dokonalej dala bych za nej zivot ty zmrde tk tady nerikej ze se aspon snazil ty vis se je jednicka a to te sere *1* -
you got it
frajer co k nemu dodat,,ale jako heskej neni to teda ne -
lucka
ses vazne skveli akone *14* *14* *14* *14* proste super *14* *14* *14* *14* -
Bomba
Seš fakt skvělej kluk ale jsi lepší než já tak čauky bajky. *3* *3* -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší *14* -
vše nejlepší :-****
Všechno nejlepšíí *14* *14* -
happy birthday
vsechno nejlepsi!!:) -
akon
dost dobrej zpěvák:)nikdy žádnej skandál..no borec chlap... *4* *3* -
:D:D
AKON -keep you much longer,beautiful,sexy bitch,right now na na na,freedom.....atd....THE BéééST.... *1* -
akon is best
TOTO JE KING !! 100% RESPECT -
♥
!FREEDOM! -
akon
jezisi akon to je boziiii zpevak plocte miluju *14* *14* *14* -
svatek
sez dobrej spevak a sez strasne dobrej kluk *15* *15* *15* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *1* *1* *1*