Přejít na výpis diskuzí

Akon

OSOBNOST 31.12.2006 
118 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: akoon!

souhlasim..
  • Re: nelibi

to si děláš srandu *5*
  • Re: :(

jak jako bylpořád je ne *13*
  • He IS BEST!!!

Akon je nejlepsi..lowuju ho..mooooc....je uzasnej....krasnej,,,,uzasne zpiva-..............MILUJU THEEEE AKONE JASNY?????:..........MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* A JENOM MUUUUUJ *13* *13* *13* NEEE TO JE PRDEL..........ALE STEJNE JA TE MILUJU *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • :(

*9* *9* AkoNe?. . . byL si tEn nejLepší!!!!!!!!!!! :O****** :*(
  • Re: Datum narození

Kdy se narodil Akon...?? tady je napsaný: 14.10.1981, ale na netu sem četla, že se narodil 30.4.1973...?? Myslíte si, že by mu bylo teprve 27..?? Já si spíš myslím, že 36...!!! *7* *7*
  • hata26

Re: nelibi

Tak co sem lezeš??? *13* *13* *13* *13*
  • Datum narození

Akon je fakt super, o tom se nedá pochybovat. Jen pochybuji o datumu jeho narození . Podle jiných zdrojů a oficiální webové stránky se narodil 16.4.1973 a ne 14.10.1981.
  • akon-rico

Re: Re: Akon-hardcore

ale rapomelel sem dodat ze ne uprostred jako stani ale upe ve predu takze sem si to uziyl upe maxxxxx preste jak to pisete na 100%a yesli bude akon zase w Praze tak doufam ze pojedete a uvidime se tam kdo se teda szs kym pozna ze!:Dale tak to ye yeste daleko ale ya douffam ze ne!!!!peace Rico
  • akon-rico

Re: Akon-hardcore

JASNE JA tam byl hned uprostred a podal mi ruku je to proste borec a hlavne poradney negdr tak jako ja akon je ZSE SENEGALU a ja jsem szs ANGOLY ale co uz proste AFRIKA FOREVER ne??? *14* *3*

http://www.youtube.com/watch?v=YYGhK-u8ebE&feature=related
  • :)

AKON to je borec *3* AKON je proste frajer a kdo rika ze ne tak nevi co mluvi.. AKON is the best.. 4ever *14*
  • Re: akoon!

je to tvuj nazor a každy ho musi respektovat....i když se to nekomu nelibi!!
    podivej se me se taky treba strasne libi jak spiva hilary duff a hodne lidi chodi a jenom na ni nadava a co ??niko neřika že musim reagovat i když me to treba mrzi ale co??je to jejich nazor a ten ja respektuji pokut chci aby nekdo respektoval me musim respekovat ja jeho...
  • Re: :-*

zajimave..jeste si za neho nic nedala...hmmm...a co si si z neho mela ...??jenom jeden normalni chlap...spivani mu moc nejde ale jako ceni se to že se asppon snazi!! *1* *1* *1*
  • Re: akon my love

myslim ze to vazne prehanis kdyz rikaz ze akoon je tvuj zivot!!!!!!!!!!! *7* trosku se nad tim zamysli
  • akoon!

libi se mi moc jeho hlas, urcite se mi libi milionkrat vic nez napr.eminem,snoop dogg,50 cent! nektere pisne se mi nekdy nelibi ale jen nekdy! prosim vas abyste mi za muj nazor vulgarne nenadavali! tak ahooooooooooooooooj
  • nelibi

me se akon vuuubec nelibi...ale pisnicky no no no asi jedna se mi libi jinak vuuuubec... *13*
  • akon my love

miluju akona je to muj zivot muj den moje noc proste vsechno.....I love akon *14* *14*
  • Re: Akon THE BEST

fajnie ze jestes z polski podoba ci sie akon??ja z polski nie jestem ale uczeszczalam do polskiej szkoly *1*
  • love me

I love AKON *14* *14* *14*
  • :-*

Zboznuju ho*14*dala bych za nej vse *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit