-
Enrique<3
Akon je super ae nejlepší je Enrique!! *14* *14* -
Akon zpívá a rappuje hodně dobře je skvělej hlavně smack that *1* *1*
-
-
Re:
To jo je fakt hustej!!! *14* *4* *5*
-
-
Akon
Akon is the best.Nejvic se mi libi smack that.I love you *14* *14* *4* -
dobry
Akon ma fakt uzasny pisnicky..nejlepsi!!! *14* -
Akon-hardcore
hele lidi kdo byl na Akonovi v praze na koncerte tak to bylo uzasny co tam predvadel fakt myslim ze by sem vam to fakt libilo na 100% *1* *15* -
-
Re: Akon-hardcore
JASNE JA tam byl hned uprostred a podal mi ruku je to proste borec a hlavne poradney negdr tak jako ja akon je ZSE SENEGALU a ja jsem szs ANGOLY ale co uz proste AFRIKA FOREVER ne??? *14* *3*
http://www.youtube.com/watch?v=YYGhK-u8ebE&feature=related -
-
Re: Re: Akon-hardcore
ale rapomelel sem dodat ze ne uprostred jako stani ale upe ve predu takze sem si to uziyl upe maxxxxx preste jak to pisete na 100%a yesli bude akon zase w Praze tak doufam ze pojedete a uvidime se tam kdo se teda szs kym pozna ze!:Dale tak to ye yeste daleko ale ya douffam ze ne!!!!peace Rico
-
-
kdybys nahodou mnel tak mi to muzes poslat na e-mail:Z.Hermann@seznam.cz byla bych moc rada -
cau to mas pravdu ze by se nam to libilo nemas nahodou nejake video nebo nejake fotky z toho koncertu?? *5*
-
-
prague 2008
Aaano..bylo to super!! -
love me
I love AKON *14* *14* *14* -
:)
AKON to je borec *3* AKON je proste frajer a kdo rika ze ne tak nevi co mluvi.. AKON is the best.. 4ever *14* -
Datum narození
Akon je fakt super, o tom se nedá pochybovat. Jen pochybuji o datumu jeho narození . Podle jiných zdrojů a oficiální webové stránky se narodil 16.4.1973 a ne 14.10.1981. -
-
Re: Datum narození
Akon je hned po Enrískovi nej *14* *14* *1* Má cool hlas a je hezounkej *15* *14* -
Re: Datum narození
Kdy se narodil Akon...?? tady je napsaný: 14.10.1981, ale na netu sem četla, že se narodil 30.4.1973...?? Myslíte si, že by mu bylo teprve 27..?? Já si spíš myslím, že 36...!!! *7* *7*
-
-
NEEEEJ
akon je fakt supeeeeer;-) nejlepsi je right now na na na...tu uplne zeruuuuu.... *14* -
-
Re: NEEEEJ
aha,tak už to někdo napsal za mě *1*
-