-
pavlo všechny rosničky maji čas stejněodměřeni. Zarybnické neni rozumnět.Jeji mluva je nesrozumitelná a da se poslouchat , tak 2 minuty. pak mě přivadí k šilenstvi v podobě smíchu.
-
-
Šílenstí projevující se smíchem??? Zřejmě není v pořádku něco z tvé strany *3*
-
-
časem to teda rozhodně neni. Mikova ma stejný než zarybnicka. Mikové rozumim, Zarybnické ne. Nebot jeji problém bude s pusou. Krouti patrem a nesrozumitelně mluvi. Je to mluva 8 letého dítěte
-
Taky mi vadí , to jeji drmoleni.hlída si zuby aby ji nevypadly.je to otřesné kecani.nic z toho nevim. Neustale hlídam jeji kousadla, ty jsou dominatni ne celé Aleně.
-
Mluva Aleny na mě pusobi tak , že ma problem srovnat jazyk a zuby.Je to nepřijemne drmoleni. mám pocit že při mlůuveni děla vše proto aby ji nevypadaly zuby.
-
-
alenka je skvelá mluvý dobře vypadá skvele a má perfektní postavu
-
-
alenko si perfektna skoda ze som tak daleko od teba mozno pride cas cavko
-
-
a ako je to daleko vychod *1* chceš doprovod
-
-
cav si pekna fandim ti
-
-
by som bola rada keby si fandil aj mne možno som pekna aj ja
-
-
Alenko, jste můj favorit u počasí, chlapům ,jak jsem si všimla se líbí Míková, ale ta se mi zdá moc sebevědomá.Vy jste přirozeně krásná a chytrá. *4*
-
-
si napsala zarybnicka
-
-
Moderuje dobře počasí a je pěkná žena s pěknou postavou.Mohla by nosit krátké sukně,aby vynikly její hezké nožky.
-
Je to pěkná žena
-
rychlost mluvení
A nedošlo vám, že mluví rychle protože má jen určitý čas na to odmoderovat počasí? Chce toho sdělit co nejvíc, a jinak to asi nejde... bohužel ten účinek je opravdu takový, že se v tom člověk ztrácí a ani moc neví, jak tedy bude... Ale myslím si, že by se spíš měla probudit ČT a dát více času! Jinak jde vidět, že je v tom co říká orientovaná a to je hlavní - než aby tam povídala blbiny. Jinak se na ni hezky kouká a je moc sympatická :)