Přejít na výpis diskuzí

Aleš Burket

OSOBNOST 31.12.2006 
52 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aleš

Aleš je NEJ je úžasnej kdybych věděla že mu chybí jen 29 hlasů tak mu je pošlu *14* MILUJU HO!!!!!
    • chickuita

Re: Aleš

Já ho nemiluju ale je sexy a hezkej dost dobrej borec, fandím mu! *1* *14*
  • Holky máte smůlu

Nechci vám kazit radost,ale Aleš už je zadanej,tak prrrr.... *13*
    • Re: Holky máte smůlu

máš pravdu *3* ,hele ještě jednou napíšete žeho milujete *13* tak uvidíte *5* *16* *1* .
    • Re: Holky máte smůlu

ty maš smulu nadhero *5* *15*
  • je pěkný,ale. . . . . . .

je ¨to hrůza,no zpěv se mi líbil,ale pak ve finále už nějak ee,je tak pěkný až to není pěkné,a hlavně že je pěkný i bez make-upu ,moooc se mi líbí,někde působí jako frajírek ale někde jako¨fajn kluk,to by chtělo s ním mluvit,nebo ho vidět,pak by se někomu už možná vůbec nelíbil,ale taky naopak,mě se líbí hodně,viděla jsem ho jednou,v Chomutově,a přijde mi fajn *3*
  • cmmmmuk;-)

podobas sa na mojho muza, a preto sa mi moooooc pacis!!!!Drzala som ti vsetky prsty....ale co uz....skoda:-( Prajem moc moc stastia v hudbe aj v zivote! Jaaaaj, mat tak o 5-10 rokov menej, lepim si tvoje obrazky nad postel:-))
  • ehm

mno vůbec jako... arogance sama *9*
  • ahoj škoda že vypadl? *3*
  • ahoj vsem..chci vas vsechny poprosit,ktery fandite Aleskovi abyste mu poslali co nejviiiiiiiic hlasu,protoze on tam rozhodne ma co delat a do dnesniho showbyznysu se stopro hodi,jelikoz skvele vypada a skvele zpiva..kdyztak pisnete na muj mail a pokecame si......ALESKUUU MILUJUUUU TEEEEEE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Klaasavec

ty jo..Alesek je fakt pekny...sice zpev neni tak krasny jak on...ale neca *14*
  • Alešku, ty si sakra hezkej kluk *14* doufám že vyhraješ!!!! *4*
  • I LOVE YOU

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.LÍBÍŠ SE MI.HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ A ÚSPĚCHY VE ZPÍVÁNÍ. *1* *5* *14* *14* *3* *4*
    • Re: I LOVE YOU

co si myslis on je jen muj tak odstrel *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit