-
shrek
Tak děti..
Po zhlédnutí všech dílů Shreka musím konstatovat, že dabing kocoura v botách byl nepřekonatelný.
Z hlasu pana Procházky by se dal zažít asi i orgasmus..!
Výbornej dabler.
Podobně jako Pavel Soukup a Alexej Pyško..
Gooooood.. Nebo oh my god. -
Re: Re: Snape
Přesně.. *3*
Neuměla bych si představit jiného dabéra Severuse Snapea než pana Procházku... *14*
I to má svůj podíl na tom, že Severuse mám jako postavu v Harrym Potterovi nejradši *14* *4* -
Re: Snape
Pan Procházka dabuje profesora Snapea naprosto úžasně. Ikdyž Alan Rickman *14* má hlas snad také od boha. Samet! -
Kevin Spacey
I když asi jmenovaný herec tyto příspěvky nečte a ani se mu nedivím, tak házím do pléna to, že já osobně mám rád filmy s Kevinem Spaceym, kterého dabuje právě pan Procházka a i když rád poslouchám filmy v originále, tak jeho dabing je opravdu zážitek. Tímto doporučuji všem fanouškům vyhledat si film Vyjednavač, a další... -
Re: Re: Snape
nebo taky Armando v ošklivce... *15* -
Re: Snape
Musím jen souhlasit, pan Procházka má neskutečně "sexy" tón hlasu a všechny jeho dabingy jsou skvělé, ovšem Snape je neuvěřitelný...Alan Rickman a hlas pana Procházky = neuvěřitelný divácký zážitek *14* -
Snape
Musím říci, že mně vždycky až mrazí, když slyším "Snapeův český hlas". Jste muž na svém místě. Jen tak dál. Přeji hodně úspěchů. Také jsem byla na divadelním představení Hráči. Musím říci, že takhle jsem se dlouho již nepobavila. Všem můžu směle doporučit. Hodně štěstí *4* -
Re: Re: voice
to je fakt, ikdyž je skvělej, tohle mu nesedlo, on je na ty záporáky *14* *14* -
Re: Nádherný hlas
jj, to souhlasí, záporáky umí naprosto skvěle *14* , ikdyž je fakt, že jednu dobu byl až moc v reklamách, ale je to herec, tak se musí nějak živit *5* můj nej hlasovej idol *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Procházka shit dabér
Abys chcíp radši ty. Narozdíl od tebe A.Procházka něco v životě dokázal, je uznávanej dabler a herec. Ty si jen rozmazlenej sráč co dřepí doma u kompu a sere ostatním svůj názor na internetu. Zamysli se nad sebou ty překompenzovanej teplouši! -
Re: voice
Tam se mi ten jeho hlas moc nehodil. Chandlerův hlas je lepší s Čtvrtlíkem. -
Happy Birthday!
Všechno nejlepší k narozeninám Aleši! *14* *1* -
Narozeniny
Milý pane Procházka
Všechno nejlepší k narozeninám.
*4* *4* *4* *4* *4* *4* -
super hlas...
..na dabování se hodí ale na hraní ne !! vše nej ale radši nehrej !! *15* -
Re: Re: Procházka shit dabér
Ty vyjebaná bezcenná mrdko, máš malý péro a líběj se ti nezletilý holčičky, vidˇ? Jinak si nedovedu představit, proč reaguješ tak, jak reaguješ. Je politováníhodné, že i zmrd a pračůrák jako ty má občanská práva. Přeji ti dlouhý život mezi ještě většími zmrdy, než jsi ty a hlas Aleše Procházky ať tě straší do konce života. *5* -
Aleš
Nejlepší dabér, fakt *4* Má uplně úžasnou barvu hlasu a taky hloubku. Je skvělej *14* -
Re: Procházka shit dabér
Co seš za krypla ty kreténe zkurvenej! Chcípni čuráku! -
--------
Taky mluvi kocoura v botach ve Shrekovi,ale to už asi víte.Má sameťoučký hlas,ale to už asi taky víte. *15* *14* *1* *3* -
Re: Dabér č.1
Jj, krásný hlas má. Také je můj nejoblídenější dabér. Hlavně jsem ho slyšela dabovat Krále Artuše nebo v Kobře 11, taky v Bláznivé runwayi daboval a mnoho dalších... ♥ *14* -
Procházka shit dabér
Díky tomuhle zmrdovi, co je schopnej nadabovat ráno psa, v poledne dvoumetrovýho černocha a večer myší prd, jsem postupně odhlásil HBO, kde s podobným šmejdem Švarcem dabovali opravdu všechno, no a pak i televizi komplet, protože hlas tohoto zkurvysyna byl slyšet odevšud snad desetkrát denně. Shit!!!Shit!!!Shit!!! Kam kráčí český dabing? *10* *10* *16*