-
narozeniny
K dnešním narozeninám přeji panu Procházkovi všechno nejlepší, úspěchy v jeho práci, ještě hodně dabovaných filmů, at si mi, fanoušci užijeme ten krásný hlas (padochy umíte skvostně *14* ) a hlavně zdraví, protože to není žádné klišé, bez zdraví není nic *13* Vendy :o) -
blahopřání
Milý pane Procházko, k vašim dnešním narozeninám přeji hodně zdraví, pohodu v rodině a úspěch ve vaší tvůrčí práci. Mám moc ráda váš úchvatný hlas. *3* -
......
Daboval také pár dílů Chandlera z PŘÁTEL -
shrek
Tak děti..
Po zhlédnutí všech dílů Shreka musím konstatovat, že dabing kocoura v botách byl nepřekonatelný.
Z hlasu pana Procházky by se dal zažít asi i orgasmus..!
Výbornej dabler.
Podobně jako Pavel Soukup a Alexej Pyško..
Gooooood.. Nebo oh my god. -
-
Re: shrek
Promiňte, možná budu jediný , můj názor na pana Procházku je negativní , jeho dabingy okamžitě vypínám . Abych byl konkrétní , připadá mi , že jeho snaha o pečlivé vyslovování je často kontraproduktivní , působí totiž ve výsledku uměle . Obvzláště komický je jeho styl nadabovat postavy drsného charakteru , kdy vyjadřuje emoce nebo tvrdost , to mu nesedí .Zní to jako kdyby se pedagog v mateřské škole nutil do role člena Hell's angels . -
-
Re: Re: shrek
No tak se ti to nelíbí, a co? -
-
Re: Re: Re: shrek
Pouze přidávám svůj názor , slušným a korektním způsobem . Na svém hodnocení trvám , neříkám , že jsem s tímto dabérem viděl ( slyšel ) vše , nicméně podle mého soudu dělá chyby v tom co jsem uvedl . Dabing by měl především splynout s postavou a dát jí ten správný náboj, v jeho případě mě prostě irituje .
-
-
-
-
Kevin Spacey
I když asi jmenovaný herec tyto příspěvky nečte a ani se mu nedivím, tak házím do pléna to, že já osobně mám rád filmy s Kevinem Spaceym, kterého dabuje právě pan Procházka a i když rád poslouchám filmy v originále, tak jeho dabing je opravdu zážitek. Tímto doporučuji všem fanouškům vyhledat si film Vyjednavač, a další... -
Snape
Musím říci, že mně vždycky až mrazí, když slyším "Snapeův český hlas". Jste muž na svém místě. Jen tak dál. Přeji hodně úspěchů. Také jsem byla na divadelním představení Hráči. Musím říci, že takhle jsem se dlouho již nepobavila. Všem můžu směle doporučit. Hodně štěstí *4* -
-
Re: Snape
Pan Procházka dabuje profesora Snapea naprosto úžasně. Ikdyž Alan Rickman *14* má hlas snad také od boha. Samet! -
Re: Snape
Musím jen souhlasit, pan Procházka má neskutečně "sexy" tón hlasu a všechny jeho dabingy jsou skvělé, ovšem Snape je neuvěřitelný...Alan Rickman a hlas pana Procházky = neuvěřitelný divácký zážitek *14* -
-
Re: Re: Snape
Přesně.. *3*
Neuměla bych si představit jiného dabéra Severuse Snapea než pana Procházku... *14*
I to má svůj podíl na tom, že Severuse mám jako postavu v Harrym Potterovi nejradši *14* *4* -
Re: Re: Snape
nebo taky Armando v ošklivce... *15*
-
-
-
Happy Birthday!
Všechno nejlepší k narozeninám Aleši! *14* *1* -
Narozeniny
Milý pane Procházka
Všechno nejlepší k narozeninám.
*4* *4* *4* *4* *4* *4* -
super hlas...
..na dabování se hodí ale na hraní ne !! vše nej ale radši nehrej !! *15* -
Aleš
Nejlepší dabér, fakt *4* Má uplně úžasnou barvu hlasu a taky hloubku. Je skvělej *14*