-
Velmi sympatický moderátor a hlavně moc hezký chlap!!!! *14* *14*
-
Ahoj Aleši,
moc ráda bych se přihlásila do AZ kvízu.
Moc Ti fandím, a líbíš se mi v AZ kvízu.
Pavlínka -
Je pravda,že jeho syn se jmenuje Dan a já ho znám osobně... spíš teda jeho sestru Káju, protože jsme kamarádky, a vím ,že je to on a věřím mu ,že je jeho syn !!! *3*
-
Re: Re: Aleš na HRAD
no ja nevím...myslíš,že ti věří hodně lidí,když si myslíš,že je to tvůj otec??? -
Re: Aleš na HRAD
hele nechte tatku na pokoj o zadnje fanclub nechce -
Aleš na HRAD
Aleši založili jsme tvůj oficiální fanclub, ve kterém nechybí trička na hrudi s tvojí fotkou :-) Zárověn kdo bude chtít jít do fanclubu Aleše at anpíše na mail :-) budeme dělat srazy a párty na počest ALEŠE ZBOŘILA :-) *3* *14* -
milý aleši
Milý Aleši velmi ráda sleduju pořad AZkviz který uvádíte s v tipem a humorem a velmi ráda tento pořad sleduju přeju Vám hodně zdraví a elánu dodalších dílu a doufám že tento pořad nezevšední děuji za pozdrav z akce kterou uvádíte v Blansku (jde o otvírání hydraulické laboratoře)a za fotku maminka mi všchno vyřídila je to od Vá svelice milé zdraví Vlaďka *4* *3* *14* *1* -
Vyznání
Milý Aleši, moc ráda Vás sleduji v AZ kvízu. Uvádíte tuto soutěž zajímavě a vtipně, myslím, že nejsem sama, komu se Váš projev líbí. Přeju Vám, aby Vám Váš vtip a poutavý projev dlouho vydržely, aby Vám AZ kvíz nezevšedněl, přestože ho uvádíte už dlouho a aby Vám nikdy nechyběl elán a zdraví. Díky za chvíle, které jsem při Vašem uvádění před obrazovkou prožila a při kterých jsem se moc pobavila. Zdraví Věra *14* *3* *4*