Přejít na výpis diskuzí

Alex Evans

OSOBNOST 14.6.2007 
97 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • clayra

Facebook

hih aspoň žhe má facebook, žhe? *1*
  • nenushka.sykes

Nejlepší je Aleex

Ano xD..Ať si každý říká,kdo chce..Alex bude vždycky u Mě ten nejlepšíí *14*
    • Re: Nejlepší je Aleex

jj on je neeej laska:) etě s jayk3mxD ae on je best *14*
  • she

znam lepsiho www.xchat.cz/B_oyy mrknete vy narcisove:D *15* *3*
    • Re: she

tak to teda neníí xDDD *9* *13* *1* *5*
      • Re: Re: she

Tak to teda je!! *13* *1*

Nejlepší je alex!!!!! *14* *14* *14* *14*

Bych teda neřekla *15* *15*
  • griff

slysela jsem

hele já nekde slysela ze už nežije taky ho lovuju
    • Re: slysela jsem

Tak ti někdo hezky kecal xD *8*
  • žeru ho

ja ho upe mrtěě žeruu..... *14* je nadhernej.... *14* *3*
    • Re: žeru ho

uplně k sezrani... *14* *14*
  • Uchvácení ;)

Jj ALex je nádherný, poté co jsem ho uviděla, uplně jsem se tak zamilovala do EMA:.. *1* *1* Myslím, že to není špatný styl, jak si někteří myslí..ALex má nádherné očička... *14* Nevíte nějaké písničky od Alexe..? *14*
    • griff

Re: Uchvácení ;)

ahojík ja sem na tom stejne miluju pisnicku crazy
      • Re: Re: Uchvácení ;)

Tk to jedině musim souhlasit...ptž když sem poprvé slyšela tuhle jeho písničku...měla jsem takový zvláštní pocit*7* ...takový jaký jsem nikdy neměla...takový krásný....Alex Evans je nádhernej... *14*
        • helenkaaa

Re: Re: Re: Uchvácení ;)

až na to, že alex neni emo, ale scene, ale krásnej je, to jo *14*
      • Re: Re: Uchvácení ;)

Souhlas!!Tae fakt BEAUTIFUL!!A jeho písničky s Marcem taky nejsou špatné!!
  • Hello,

Hello,
    How are you? I saw your profile today at (www.osobnosti.cz)and feel like contacting you.
    I feel we may become matches (tessy_4000kuru@yahoo.com. ) is my contact. Kindly make a contact if you are interested, so that i can send you my picture for you to know who iam meanwhile my name is Tessy. I will appreciate it if you give a good responds.Thanks and remain blessed.
    (Remember the distance,color or age does not matter but love matters alot in life)
    have a nice day.
    your in love tessy kuru.

Ahoj,
    Jak se máš? Viděla jsem váš profil dnes (www.osobnosti.cz) a pocit, že Vás kontaktovat.
    Cítím se nám může stát zápasy (tessy_4000kuru@yahoo.com.) Je můj kontakt. Laskavě vytvořit kontakt, pokud máte zájem, takže i vy můžete posílat na můj obrázek, abyste věděli, kdo iam mezitím jmenuji se Tessy. I oceníte, pokud budete dávat dobrý responds.Thanks a zůstat požehnal.
    (Vzpomeňte si na dálku, barvy či věku nezáleží, ale láska hodně věcech v životě)
    Hezký den.
    Váš v lásce tessy kuru.
    • helenkaaa

Re: Hello,

a to znamená co? xD
  • už vím jak to je

žádná panika....už jsem to zjistila...prostě mám pravdu....ale to mi nikdo z těch fanynek neuvěří...ale nevadí...každopádně už jsem si i zjistila kdo je ten váš slavný alex co vypada jak nekdo jiný....takže jsem už v oobraze!!!!ale pravdu jsem měla... *15*
    • vykyska

Re: už vím jak to je

Je nádherný,já ho upe žeru. Fakt nejlepší Emáček... Alexííík *14*
  • např

například ta fotka s křídlama...?!to neni žádný Alex,nebo 3.řádek ze spoda uprostřed to taky není Alex..!!!Holky sorry já toho Alexe vubec neznám...ale i na youtube jsem si všimla že ty fotky míchaj...a je jich dost...takže...sorry...ale ne vždy slintáte zrovna po Alexovi...
    • Re: např

No s těma křídlama to je on a třetí řádek ze spoda uprostřed to je taky on :D Akorát že na jiných fotkách je někdo úplně jinej.Každej den chodím na jeho webovky a tak už toho o něm vím spoustu(to co napíše na www) a opravdu je to on.Jenže něktteré holky nepoznají rozdíl mezi Alexem a Emíkem úplně jiným. *9*
      • Re: Re: např

áááááspoň nejsem sama....kdo na jeho webowky chodí každej den!!!! *1*
    • menzliczka

Re: např

JJ taky jsem si všimla že nejméně na třech fotkách to vůbec není on *8*
      • shagy007

Re: Re: např

no to teda *15*
  • ne všecko je on

Ahoj nic proti...ale mezi fotkama Alexa Evanse máte fotky mého příítele......?!?!?!?!?
    • Re: ne všecko je on

Jakej to je??? *7*
    • griff

Re: ne všecko je on

no tak vidis aspon bude slavnej ale neverim ti
    • Re: ne všecko je on

Tvého přítele, jo? LOL jestli je mezi těma fotkama tvůj kluk tak já jsem alibaba *3* *15* *15* *15*
      • Re: Re: ne všecko je on

to se na mě nezlob LE ANO je....mrzuté že?!?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit