-
alex
on spieva v akej skupine? *7* -
-
Re: alex
no to bych taky ráda věděla. *1*
-
-
Emo
aoooy zdrafiim setkyyx emakof a emacky cho ako sha thu mhate .....???yooooy ALEX EVANS....loobim stlasneee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE YOU ALEX hh.... *3* -
omg
woe dobrá emo pica *9* -
-
Re: omg
drž hubu ty debile!!! když se ti nelíbí tak co sem lezeš?? jdi se zahrabat a nelezte vubec sem ty komu se nelibi..pche..
alex je ten nejhezčííí klučina na světě...:-* kéž bych ho mohla znáát.. -
Re: omg
Mas pravdu.Ty si pica sveta!! *15*
-
-
blllelele
tahle pica je vsude na intaku a naka holka k nemu napsala, ze se ji po nem stejska a jmenuje se jakub ci co *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* omg.... *7* *9* -
emo blb
je to dalsi emo trapak a ty co rikaj ze ho nezname tak ho fakt nezname ale jak ho muzete znat vy ? -
-
Re: emo blb
On hlavně není EMO ale SCENE :DD Trošku vedle ne ? >DD -
-
Re: Re: emo blb
Ani bych neřekla, mezi těmito rádoby-styly není žádný podstatný rozdíl, oba dva jsou stejně akorát na vysávání prachů z malejch rozmazlenejch fracků. *1* Před rokem byl emo, teďka je scene a příští rok to bude třebas r'n'b. *1*
-
-
Re: emo blb
no tak asi když si přečtete jeho životopis nebo prohlídnete jeho fotky nebo poslechnete písničky od něho tak je vám to hned jasný.Ale ti kdo to furt nechápou asi nemaj mozek páč každej rozumnej člověk pozná co se skrývá v jeho písničkám a v něm!!Já ho teda osobně neznám ale stačí mi ty jeho mp3 takže mám vystaráno.A klidně si dál piště že je to debil nebo tak páč stejně nemáte pravdu!! *1* *14*
-
-
Však je taak sladkej :3
Ikdyž Andy Biersack je hezčí ale co :D
I love EMO boys *_* -
Twelvik12.blog.cz
JHe fAkt kRáSnÝ :-* *14* -
-
Re: Twelvik12.blog.cz
JJ SOUHLASÍM MILUJU SEXY EMO SLEDOUŠE.... *14* *14*
-
-
ne všecko je on
Ahoj nic proti...ale mezi fotkama Alexa Evanse máte fotky mého příítele......?!?!?!?!? -
-
Re: ne všecko je on
Jakej to je??? *7* -
no tak vidis aspon bude slavnej ale neverim ti -
Tvého přítele, jo? LOL jestli je mezi těma fotkama tvůj kluk tak já jsem alibaba *3* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ne všecko je on
to se na mě nezlob LE ANO je....mrzuté že?!?
-
-
-
např
například ta fotka s křídlama...?!to neni žádný Alex,nebo 3.řádek ze spoda uprostřed to taky není Alex..!!!Holky sorry já toho Alexe vubec neznám...ale i na youtube jsem si všimla že ty fotky míchaj...a je jich dost...takže...sorry...ale ne vždy slintáte zrovna po Alexovi... -
-
Re: např
No s těma křídlama to je on a třetí řádek ze spoda uprostřed to je taky on :D Akorát že na jiných fotkách je někdo úplně jinej.Každej den chodím na jeho webovky a tak už toho o něm vím spoustu(to co napíše na www) a opravdu je to on.Jenže něktteré holky nepoznají rozdíl mezi Alexem a Emíkem úplně jiným. *9* -
-
Re: Re: např
áááááspoň nejsem sama....kdo na jeho webowky chodí každej den!!!! *1*
-
-
Re: např
JJ taky jsem si všimla že nejméně na třech fotkách to vůbec není on *8* -
-
Re: Re: např
no to teda *15*
-
-
-
už vím jak to je
žádná panika....už jsem to zjistila...prostě mám pravdu....ale to mi nikdo z těch fanynek neuvěří...ale nevadí...každopádně už jsem si i zjistila kdo je ten váš slavný alex co vypada jak nekdo jiný....takže jsem už v oobraze!!!!ale pravdu jsem měla... *15* -
-
Re: už vím jak to je
Je nádherný,já ho upe žeru. Fakt nejlepší Emáček... Alexííík *14*
-