-
Twelvik12.blog.cz
JHe fAkt kRáSnÝ :-* *14* -
-
Re: Twelvik12.blog.cz
JJ SOUHLASÍM MILUJU SEXY EMO SLEDOUŠE.... *14* *14*
-
-
Heh
Ne že bych byla na nějáký EMáky nebo scene týpky , ale musím uznat že je hezký.. Ale nejhezčí na něm jsou ty modré oči.. *14* *9* *15* -
-
Re: Heh
Jo byli by na něm hezký možná kdyby to nebyly kontaktní čočky! LOL *15* *15* *15*
-
-
Alex :)
alex je super...a hlavne sexyy *14* -
emo blb
je to dalsi emo trapak a ty co rikaj ze ho nezname tak ho fakt nezname ale jak ho muzete znat vy ? -
-
Re: emo blb
On hlavně není EMO ale SCENE :DD Trošku vedle ne ? >DD -
-
Re: Re: emo blb
Ani bych neřekla, mezi těmito rádoby-styly není žádný podstatný rozdíl, oba dva jsou stejně akorát na vysávání prachů z malejch rozmazlenejch fracků. *1* Před rokem byl emo, teďka je scene a příští rok to bude třebas r'n'b. *1*
-
-
Re: emo blb
no tak asi když si přečtete jeho životopis nebo prohlídnete jeho fotky nebo poslechnete písničky od něho tak je vám to hned jasný.Ale ti kdo to furt nechápou asi nemaj mozek páč každej rozumnej člověk pozná co se skrývá v jeho písničkám a v něm!!Já ho teda osobně neznám ale stačí mi ty jeho mp3 takže mám vystaráno.A klidně si dál piště že je to debil nebo tak páč stejně nemáte pravdu!! *1* *14*
-
-
Alex??? ten je nej,a nejhezčí emoušek
J0 mám na mp4 jeho fotešky je upé nehezčí,nejkrásnější a plostě ho žeru (I LOVE YOU *4* *14* *14*
MILUJU ALEXEEEEEEEEEEEEEEEEEEE *14*
pS:SOUHLASÍM S Dolikm máš velkou pravdu o něm ostatní ví tak upe hovno
A hned bych se snim vyfotila brala si na sebe jeho oblečení , i když jsem skaetačka vou at žije dc,dvs,adio,blind,horsefeathers,emerica a plno jiných znáček -
-
Re: Alex??? ten je nej,a nejhezčí emoušek
abyses z něj nepo*****... *10*
-
-
Jujky
On je kláááásnej.........ti co sem píšou že je hnusnej ví o něm velké houby tak at sklapnou....muckkkk alexi muck muck muck *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
blllelele
tahle pica je vsude na intaku a naka holka k nemu napsala, ze se ji po nem stejska a jmenuje se jakub ci co *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* omg.... *7* *9* -
omg
woe dobrá emo pica *9* -
-
Re: omg
drž hubu ty debile!!! když se ti nelíbí tak co sem lezeš?? jdi se zahrabat a nelezte vubec sem ty komu se nelibi..pche..
alex je ten nejhezčííí klučina na světě...:-* kéž bych ho mohla znáát.. -
Re: omg
Mas pravdu.Ty si pica sveta!! *15*
-
-
je krásnej!!
Alex je nejhezčí -
-
Re: je krásnej!!
Jj je upe mooC boŽí.. *5* Stě další smexou.. -
Re: je krásnej!!
No to máš pravdu. Prostě je boží:D Už si slyšela ty jeho písničky?
-
-
Emo
aoooy zdrafiim setkyyx emakof a emacky cho ako sha thu mhate .....???yooooy ALEX EVANS....loobim stlasneee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE YOU ALEX hh.... *3*