-
Proč mi tak moc připomíná Meryl Streep......?!
-
...
vyska 155? neni naka zakrsla? modelka z ni teda nebude... -
vsechno nej
jeeeeee alexa ma dneska narozky blahopreju zrovna dneska sem se divala na repo genetickou operu a rikam ze alexa zpiva nadherne je tam uzasna jen tak dal *4* -
Alexa vega
Nevite nekdo jestli pijede alexa do cr
*7* -
-
ja ne
-
-
the best
alexa je vazne dobra hlavne v repo the genetic opera sice jsem videla jenom ukazky ale je to husty a alexa tam dokonce zpiva a NADHERNE tak at tady nekdo nekeca ze krakora *13* zpiva moc hezky hlavne krasne tam zpiva repoman *14* -
To si děláš srnadu??
Jako sorry, ale když o někom nadanym, jako je Alexa Vega tady Sandy říká, že je kráva, že neumí zpívat a tancovat a další kecy, tak to je fakt ubohý. Přidávám se k těm, co maj podle tebe jít do pr..., protože mám Alexu fakt ráda *14* A tancovat umí a zpívat taky. Chodím do sboru a vím, jestli to zní falešně a u Alex rozhodně ne a k tancování - já učím Hip Hop a chodila sem na latinsko americký tance, takže umím prostě pohyby a rytmus..... a navíc nemůžeš o někom, koho neznáš tvrdit, že je kráva!!! *9* *9* *9* -
-
Re: To si děláš srnadu??
vis co ti povim cela SANDY je krava sama a nebude tady rikat o alexe ze neco neumi cela SANDY taky totiz stoji za hovno *13* taky nechapu proc sem leze piii jedna *13* *13* *13* *13* *13* *5* *5* *5* *16* *16* *8* *8* *10* *10*
-
-
Alexa Vega
Ahoj sem Robert Procházka a chtělbych se dozvědět o alexe vega všechno jestli je jeji bratr Daryl Sabara a nejvíc semi libi tihle dva ve filmu spy kids 1,2,3 jeto můj nejlepší film na světě tak prpsím pošletemi na můj email robikpr@seznam.cz jestli sou tihledva bratr a sestra a napištemitam kdese dá stahnout spy kids 3 prosím pošletemi to na email!!!!! *3* -
Alexa Vega
No prominte já si chci omluvit za nadávky které jsem vám psala.Měly jste pravdu Alexa Vega není zrovna ten typ kterou jsem jí považovala za "kamaradku".
No ale tedka nevím tu zpěváčku znáte jménem Pauley Parette.
Pauley je hrozně moc hezká dívka ten její typ se mě hrozně moc líbí a chtěla aby byla mou nejlepší kamaradkou! *4* *3* -
-
Re: Alexa Vega
No proto! *1* Já se taky omlouvám za ty nadávky *9* -
-
Re: Re: Alexa Vega
to sis taky mela uvedomit driv praseci mozku *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* fuuuuuuj praseci mozek *1* *1* tak co jak ti je vis co prestan *13* *13* *13*
-
-
-
Alexa
Ty Sandy koukám že se s Alexou dobře znáš páč jestli ne tak kecáš sračky já bych chtěl vydět ty tvoje břišní tance ty nafoukaná opičko *3* jo a já mám Alexu docela rád *5* -
Alexa Vega
Hele neříkej nic o ní rozumíš? *5* *16* *16* *15* *9* *5* *5* Náhodou viděla jsem všechny
filmy.To ty jsi celá nafoukana holka víš?Takže nazdar! -
-
Vidělas "Odd girl out"?? *7* -
Seru na tvoje nadávky krávo. Já si prostě myslím, že je to rozmazlený nafoukaný spratek!!! *5* *16* *8* *13* -
-
ty si tak blbá Sandy závistivá zákeřná svině.. která už ani neví co má dělat oji žárlivost
aby si vybila tu svoji žárlivost *5* -
co ty si myslíš? já nevim o co ti de ale jestli Alexa Vega je kráva tak si ani nechci představit tebe protože by mě asi trefil šlak!!!!! *16* *8* *10* no a jestli říkáš že je hnusná tak je to jen čistá závist.. prostě jí závidíš že je hezká a ty ne.. *15* *1* *1* jo a jak si psala že má napsat ten kdo ji má rád tak :je to další z mých oblíbených hereček.. AHOJ!!! *3*
-
-