-
LoWe
Sašo seš prostě nejvíc upa borec!!!
Miluju tě prostě nejvíc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*máš u mě za 1* a to i za krásu prostě MT!!!! -
poptávka
jo a ještě kdyžtak mě ten kontakt napiušte klidně i tady a ještě bych prosila jestli někdo náhodou nevíte budoucí info o např.: autogramiády komety , .... prostě průběžné info tak kdyžtak na to moje icq
díky s pozdravem nellča:) -
-
Re: poptávka
Kdybych náhodou někdy něco zjístila tak ju moje mamka má na Sašu číslo tak to skusím najít v jejím moobilu ju
-
-
Vrátí
Jako ať se vrátí *9* -
KLÁSNEJ
NEJENŽE JE KRÁSNEJ A ŽE UMÍ DOBŘE CHYTAT ON UMÍ I KRÁSNĚ KRESLIT DO PAMÁTNÍKU MI NAKRESLIS UPA NÁDHERNEJ OBRÁZEK *14* *14* -
-
Re: KLÁSNEJ
a já to můžu potvrdit zhe Kači
-
-
FANN
já ho upa zboznuju, mam milion autogramu, je to fakt borec !(a já sílená fann) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: FANN
a co myslíš že já já ho upa. miluju *14*
-
-
love
myslíte ze má pritelkyni? :) *14* -
Alexandr Veliky
Saša Hylák to je v bráně silák ;) *3* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Alexandr Veliky
*3* ALEXANDR VELIKÝ
-
-
teď je u NÁS ;)
a my ho teď máme v Šumperku...heč,heč...skvěle chytá a je strašně příjemnej... *3* -
Největší borec
Lidičky nevíte kde tetka chytá ??
saša hylák je prostě ten nevjtětší a nejlepší borec .... sasu je dobrej golman a i šašek :) Ale saše sem měl strašně rád ... a to co pro kometu udělal ... co vychytal mu nikdy nezuapomenu :) škoda že už tam není ale snad bude ještě někdy chytat pod nejlepší brněnským kotlem v ČR A eVROPĚ :-P :-P :)
Alexandr Veliký !!!!!!!!!!!!! Alexandr Veliký !!! A jak skákal do do brány :) áchjo -... -
-
Re: Největší borec
V Chomutovským klubu, KLH Chomutov :) a jak mu to jde ;) Náš borec, no <3 -
Re: Největší borec
v Chomutove chyta :)
-
-
Hylák je teraz v Košiciach :D YEs už vychytal 2 nuly :D