Přejít na výpis diskuzí

Alexis Bledel

OSOBNOST 31.12.2006 
94 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je skvělá

Ahoj všichni, já Gilmorky úplně zbožňuju, je mi stejně jako Alexis a jsem teď těhotnáx a strašně se na to malý těším a moc si přeji, aby jsme meli tak bezva vztah jako Rory a Lorelai. *14* *3* *4*
  • Gilmore girls

Gilmore girls...ten nejůžasnější seriál co kdy byl...MILUJU HO...:-*
  • rory

nejlepší seriál který kdy byl,je,a bude!!! *4*
  • ??

Tohle nejni diskuse k seriálu Gilmore Girls, ale k Alexis Bledel. Hrála v mnoha filmech, ale vy stále jen probíráte Gilmorky. *7*
    • Re: ??

ale v žádném už nebyla tak úspěšná a tak vidět!!Mezi námi, gilmorky ji proslavily!
  • Alexis

Nový film Alexis Bledel - http://www.gorilla.cz/article/3911- trailer-sesterstvo-putovnich-kalhot -2-co-dela-alexis-bledel-mimo-gilmo rova-devcata.html!
  • VII. rada

videla sem VII. radu a je docela zvratova, nevite jestli bude nebo existuje i VIII. rada, ta sedma je uplne super, i kdyz ten posledni dil je trochu smutny
  • je supr

ja myslim ze je alexis supr a hlavne je supr v gilmorkach cely gilmorky sou supr! ale i lauren graham je supr! *14* miluju gilmorky
  • DVD

Ahoj, dlouhou dobu sháním gilmorova děvčata na DVD kdyby ste čistě náhodou někdo vlastnil jakoukoliv řadu ozvěte se mi prosím předem díík *9* *4* *4*
    • Re: DVD

Já je taky sháním, tak je se dají někde sehnat dejte vědět *3*
  • misulinka69

Alexis navždy Rory

já si osobně myslim že je ve všech filmech a seriálů prostě nejlepší...
    A navic vždy u všech v paměti se uchová jako ta malá a ustrašená ze sterotipu Rory gillmore... *3* *8*
  • gilmorova děvčata

nevíte o čem bude poslední řadě Gilmorovo děvčat? *7* *7* *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit