Přejít na výpis diskuzí

Ali Amiri

OSOBNOST 31.12.2006 
301 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pozdrav

Milý Ali Amiri, moc mě mrzí, jak poslední Superstar dopadla. Moc jsem Vás podporovala (konktrétně 4 SMS každý večer). Jsem sice starší fanynka ve věku Vaší maminky, ale snad Vám to nebude vadit. Ten dárek, který jste mamince poslal do Kuvajtu byl krásný a jistě se jí bude líbit. Nic si z porážky nedělejte, pravidla soutěže jsou velmi tvrdá a někdy i nespravedlivá. Přeju Vám hodně úspěchů v medicíně a těším se na Vaše CD, na 100% si jej koupím. Mnoho pozdravů a žádný smutek, věřím, že Vás stejně buď v televizi či ve filmu ještě uvidím.
  • pozdrav

Tímto zdravím Aliho Amiriho, si sympa´ták, škoda žes vypadl.
  • Hurááááááááá

No konečně. Konečně ten umaštěnec vypadnul. Takhle prznit 1970!!!!
  • Pro aliho

čauky..podle mně bys měl dál spívat české písničky!!jelikož ti slušej :)
  • Jsi super!!!Fandil jsem ti!!

Ali ty máš děsně velkou odvahu spívat české písničky!!!Spíváš je nádherně a myslel jsem si že ty jsi ten koho českej šoubiznis zajímá!!Ali prosím odepiš mi a nebo tak ňák. Jsi fakt ůžasnej!Proč si myslíš že tě vyhodili?Co teť budeš dělat? Můj e-mail:pavelpatila@centrum.cz
  • Byl jsi fakt dost dobrý. Obdivuji tvoji odvahu. Pro mě jsi jasný vítěz.
  • Radost

Ahoj Ali,moc ti fandím.Kdy vydáš svoje první CD?Celá moje rodina ti moc fandí. Ti lidi jsou úplně blbí,že ti neposlali hlasy.Ahoj Simča a moje rodina
  • Pozdrav

Tímto bych Tě chtěla srdečně pozdravit a vyjádřit svůj obdiv nad Tvou úžasnou osobností.Je mi nesmírně líto,žes to byl včera právě Ty,kdo nepostoupil,ale soutěž je soutěž.Věřím,že budeš zpívat i nadále,protože Tvůj zpěv jde především ze srdce.Přeji mnoho životních úspěchů.Mirka
  • hruza

je to rock a ne polka
  • hruza

spivas jak ponocnej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit