Přejít na výpis diskuzí

Ali Amiri

OSOBNOST 31.12.2006 
301 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALI AMIRI

JE FAKT SKVĚLEJ A MYSLÍM ŽE SE DOSTANE DO 3 NEJLEPŠÍCH!!!!!!!PÁČ JE GÁBA A FORET LEPŠÍ!!!!!ALE NA DRUHOU STRANU SVÝM VYSTOUPENÍM JE NAPROSTO NEJLEPŠÍ ZE VŠECH!!!!!PÁČ TAKHLE TO NIKDO PODAT NEUMÍ!!!:-)
  • zajímavej

je možná zajímavý tou exotikou,ale unylý zpěv a přeslazený.Jak když jste v cukrárně obklopeni samýma dortama
  • Si nejlepsi!!!

:))
  • Shanim informaci!!

Alimu moc fandim a prosim o pomoc,v někde na netu jsem ho viděla s portrétem trojrozměrným jako těžítko nezná někdo firmu v Praze která to dělá nějak mi to uniklo díky za pomoc
  • *********p***********************p*********u****** *d*************************g**************f******* ***j*******
  • Alíček

Ahoj Ali moc ti přeju aby si Superstar vyhrál.Jseš moc sympatický kluk a jsi moc moc moc moc moc moc moc moc moc krásnej.Měj se příště.Tvá Verunka
  • alík

Alík je nejlepší a ty mi Čili řekni, pod čím si zapsaná!!!!Kari@
  • Čau Ali. ze začátku jsem si myslela, že si úplně namyšlenej kretén,kterej chce sbalit holky aby si byl Superstar. Ale spletla jsem se. Jak si zpíval toho Nedvěda, úplně jsem na tebe změmila názor. Tak čauky Cover girl :))))))
  • pro aliho

ahojky alíčku, seš moc super a fandím ti nesnáším lidi, který o tobě říkaj, že seš gai. Držím ti palce, ať to vyhraješ, seš skvělej a roztomilej pa katuška z Orlických hor
  • LALINKA

FANDÍM TI NAPLNO

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit