-
nnneeejjj
Nejlepší zpěvačka ze Superstar moc a moc jí fandím *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *4* -
-
souhlas, doufám že vydá nějaké cd...koupila bych si ho na 100 procent
-
Re: nnneeejjj
Od té době, co Alžbětka vypadla, mne Superstar nebaví, ona byla ta nejlepší, nejúžasnější, zpívala a vystupovala nádherně a suverénně a užívalo si to diváci s ní,tato soutěž skutečně není o zpěvu, myslím hlasování není o zpěvu a holky to mají těžké, protože především hlasují ty náctilété histerky..přeji Alžbětce hodně úspěchů a nádherný život s hudbou...
-
-
!
jedna z tech kdo by to mel vyhrat, pokud ovsem budou lidi hlasovat podle toho jak kdo umi zpivat a ne jak kdo vypada -
vše nej
všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky, zdravý, atd... *4* *3* -
prostě nej holka
jn je úžasná.. brácha s ní chodí na intr a je hrál s ní v kapele takže my jí taky moc moc fandíme, protože je úžasná *4* -
aneta
alžbeta je super
*14* -
-
Re: aneta
supertele co jen hubou blbě mele ! -
-
wauworld bye bye alžběta má předpoklady
-
-
-
je mi moc,moc sympatickááá *15*
-
Zimomriavky mám z jej spevu. Si úžasná Betka.
-
Bětka
Byla si úžasná, tys měla být superstár!! -
-
ne!
-
-
Bětka byla taky dobrá, škoda, že vypadla tak brzo, měla jít do finále místo Adamce. Snad se jí podaří prosadit se, držím pěsti. *3* *3*
-
proč nadáváte gunčíkoví *16* *12*
-
-
ŽEjo máš pravdu *1* PROČ JÍ NADÁVÁTE
-
Čo sem mýliš Gunčíkovou tu je diskusia o Betke nie o tej strapce GG. Odpal! *16* *10*
-
-
JDI DO háje *16*
-
-
neumíš ani psát a s gunčíkovou odpal, trapka hloupá je to a nikoho tu nezajímá. alžbětka je mnohem lepší než ona. takže nazdar
-
-
spíš ty odpal, lepší byla Gabča *14* *3* *15* *2* *1* *4* *5* *6* *7* moje pořadí: 1.Gabča
2.alžbeta
3.nwn
ty ses trapka *16* *10* a taky ..: *12*
-
-