Přejít na výpis diskuzí

Amanda Bynes

OSOBNOST 31.12.2006 
153 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amanda

Amanda je jedinečná, úžasná, okouzlující a nedělá ze sebe žádnou Superstar
  • mucky

Narozeniny

Happy Birthday=))) *4*
  • hougerka.edward

Happy Birthday!

Všechno nejlepší Amando...mc tě žeruju =) patříš mezi moje nejoblíbenější herečky..tak ať se ti daří hodně úspěchů v kariéře..a moc nedráždi ty chlapy *14* *1* *14*
  • mmmm

proc nema ve filmografíích ze hraje
    panna nebo orel protoze tam je božíí všude je božíí a pakne zpiva aadt...:D ;)
  • pandorarosalez

Web o Amandě

Ahoj všem!
    Hledáme výpomoc na web o Amandě Bynes (http://www.amanda-bynes.ic.cz/)! Pokud jsi její fanoušek a zajímá tě její práce, něco málo o ní víš a chceš se zapojit do týmu, budeme rádi, když se nám ozveš!
    S kamarádkou jsme web založily, ale nějak na něj nemáme čas... Myslím, že by byla škoda ho zrušit a tak hledáme fanoušky, co by se podíleli na jeho další tvorbě a dopracování (například doplnění fotogalerie). Kdo by měl zájem, ať nechá kontakt v návštěvní knize na webu. *4*
  • Elenka.B
    všetko nej.. *14* *3* *1* *3*
  • tfpdaa

blog-soutěž

Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Amandou nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
    tady je odkaz....
    www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez

A tam jsou i pokyny
  • anett96

všecičko nej žerůů těě

všecko nejlepší k 24.narozeninám :)
    • stormgirl

Re: všecičko nej žerůů těě

K 25. narozeninám. Amandu zbožňuju! První film co jsem s ní viděla byl Královna ročníku, a hned jsem si jí tam oblíbila! *14* *14*
  • michaela23

:)

Happy Birthday... *4*
  • Jennie
    jedna z nejlepších hereček co znám...zaujala mě ve filmu Super náhradník a Ztroskotaná láska...je skvělá *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit