-
Má svuj styl
Amanda je skvelá herečka *14* Má svuj styl a nikoho nekopiruje mám ji rada *14* *14* -
Amanda
manda je moje nejoblíbenější herečka.....zbožnuju vsechny její filmy....a je tak kkrásná *14* *4* *14* -
Amanda
Ahoj Amando strasne te zboznuju chtela bych se s tebou setkat fakt moc *4* -
zdarec:)
zdarec vsem hele ma ta amanda nejakej kkontkt pro fanousky?
*5* -
Amanda
Amanda je bozi herecka i holka. Jo a lidi, nemate nekdo na ni nejakej kontakt treba email, telefon nebo tak neco? kdyztak pisnete. Diky -
-
Re: Amanda
?(nedalo by se ještě zjistit..kde bydlí *5* a něáké in diskrétnějšíinfo/ *5* :Sulekha.com Notifications -
Re: Amanda
*15* *15* *15* jasny.. spim vedle ni kazdou noc v posteli -
-
Re: Re: Amanda
haha *16*
-
-
-
odepište
ahojek filmy mám super náhradník a královna ročníku fakt super herečka ..zda budete chtít sehnat ještě jiné filmy od ní tak mi stačí napsat *3* -
-
Re: odepište
Achuj..Prosím scháním film Ona je on!!Ona v něm hraje holku která hraje fotbal a zrušej jí fotbalový tým tak se přestrojí za kluka a hraje za ně...Jestli ho seženeš nebo něco mi k němu napíšeš budu ráda..Pjosím dystak písni na můj meil -
-
Re: Re: odepište
ten film se jmenuje super nahradnik *1* -
Re: Re: odepište
ten film ktery si popsala se nejmenuje Ona je on ale je to Super náhradník -
Ahoj
Léňo, film který scháníš se nejmenuje Ona Je On, ale Super Náhradník,anglicky se ten film samozřejmě jmenuje She´s The Man, ale v češtině jej nepřeložili doslovně. (vlastně z něj udělali úplně jiný název...snad ti to pomůže v hledání. pa *4*
-
-
-
hzht
sqvělá herečka mám jí mooc ráda *15* -
jujrzuržuižuit
no moc krásy tedy nepobrala *9* -
-
Re: jujrzuržuižuit
bych chtěla vidět tebe
-
-
odepište
*14* Lidišky ma někdo nějaky filmik... třeba super náhradník a tak ,... plosím napište kdyžtak na ICq 486 049 886 a nebo na e-Mail MarQetujicex@email.cz moc bych vam byla vděčna děkuji *4* *14* -
Bločík o Amandě
Amanda je fakt užasná ... nakápla sem na novej a skvelej blog o Amandě : http://amandabynes.blog.cz/
Určo se tam juknete, jestli máte amandu rádi! *1*