-
Amanda
Taky mi příjde krásná! A ten, kdo řekne, že krásná není, jen jí závidí, každá žena by chtěla by chtěla vypadat jako ona! I když má přez 30 plastických operací obličeje, stále je tak přirozená! -
-
Re: Amanda
,,I když má přez 30 plastických operací obličeje, stále je tak přirozená!" - jestli byla i před tim obluda tak to potom jo. :D -
Ty pičo taka hnuska.. fuj z té by se mi ko/ot nepostavil ani kdybych dostal milion *10* -
Co????Stále je tak přirozená???......No ta neni přirozená ani trochu:((!!!! a vipadat ajko ona bych opravdu nechtěla! *13* -
prej: ''kdo řekne že krásná není tak jí jen závidí, každá žena by chtěla vypadat jako ona!'' hahaha, každá žena??? Já teda ne!! Tak tu větu musíš opravit, protože to není pravda a myslím si že nejsem jediná kdo by takhle vypadat nechtěl!!!
-
-
amanda
Mně se sice Amandin vzhled moc nelíbí,zpěv taky nic moc,ale to je věc názoru.Jinak člověk musí ocenit,že se nebojí jít s kůží na trh......... -
Amanda
Podle jistého britského deníku "Prototyp ženy dokonalosti" -
kluk :D
Amanda Laporeová
Kdysi to býval nenápadný a chudý kluk. Ovšem po bezpočtu operací se Amanda Laporeová stala jedním ze světově nejproslulejších transsexuálů. První plastickou operaci prodělal(a) v patnácti, v posledním ročníku střední si nechal(a) změnit pohlaví a s operacemi pokračoval(a). - okopírováno z Magazín.cz *1* -
Amanda lepore
Vypadá jako modelky z padesátých let. Krásná. Bez chyby. *4* -
-
Si děláš ze mě srandu? !!! :DDD vypadá strašně!! potkat jí na živo tak se až zleknu jaká to je stvůra´..
-
To si děláš srandu ne?? *8* *8* *8* *8*
-