-
Hrozná osoba. Alespoň dle toho, co si o ní čtu v kauze Heard versus Depp. 🤮
-
Nemusím,namyšlená a na penízky. *7* Jako herečka nic extra.
-
Hrozně jim to přeju.A chápu ho.Ona je naprosto dokonalá *14* *14*
-
Amber je fakt krasna a sexy,chapu ho,co se starou brecou *3*
-
Je celkem hezká ;-)
-
Ona je krasna mě se moc libi předtim jse mi nelibila ale ňak zase jo ja nevim něco jse prostě stalo.A ja jsem vyděla že jak jse Johny a Amber libaly vedle domu vanessy paradis.Jak jse asi citi *7**77**7**7**7*
-
No, on s ní pořád chodí a jsou zasnoubeni. Mě se sice Amber nelíbí, ale není zase tak ošklivá...no Jo a oprava: Miley Citrus! :) *7*
-
Moc jim to přeji. Myslím si že spolu budou už napořád!!!!!!! A taky v to doufám... JOHNNY DEPP+AMBER HEARD= LOVE LÁSKA NAVŽDY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Tak samozřejmě 4EVER!!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
-
Když hrála v Machete, tak byla dobrá...
-
Blba.Blondina fakt na prd.Jak moch johnny depp sni chodit je nehezka a tuba fuj bleeee jeto blbka jako miley cyrus je fakt hnusna nejvic hnusna nej nej nej nej nej hnusnějši.Ma obličej jako hruška.
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* Johnny Depp bude stale naš *14* *14* *14* nebojte
-
Amber je super, je úžasná, krásná a hlavně co jsem měla možnost vidět jak se chová k fanouškům, uplně jiná než ostatní "blondýny" v šoubyznysu.. palec nahoru a její filmy jenom doporučuje, skvěle hraje.. když budete chtít můžete lajknout mojí stránku na fb, která je věnována právě jí.. https://www.facebook.com/AmberHeardWorldwide?ref=hl
-
co to tu kecáš za kraviny? uvědomuješ si jak si trapná/trapnej?.. nechápu.. jak může celebrita, která neví o tom že existuješ rozbít rodinu.. zamysli se nad sebou a pak tu něco piš.. navíc Amber není nesympatická ani trochu, je pravej opak toho co tu píšeš. nejdřív si o ní najdi informace, sleduj její filmy/seriály, zkoukni pár videí jak se chová k fanouškům a pak tady začni pičovat jaká je to nesympatická blondýna.. end of the story, bye..
-
nesympatická a blbá blondýna *11* *11* *16* *16*
-
Nesnášim tě! Rozbilas rodinu!! *16* *16* *16*
-
Všechno nejlepší k narozeninám !!! *14* *14* *14*