-
Re: Re: čtyřhra
No právě, že mi to zrovna k těm dvěma nesedí *3* . Jenže jsem nikde nenašla, proč teda nehrály. Kdyby byla některá zraněná, tak se snad o tom někde napíše. Jenže nic. *7* -
Re: čtyřhra
Taky by mě zajímalo, proč to vzdaly.Myslím, že měly šanci postoupit dál.Doufám, že to opravdu nebylo kvůli zranění. *9* Možná byly jen naštvané z prohry,tak to prostě zabalily.Ale to mi zrovna k těm dvěma nesedí. *4* -
čtyřhra
Tak čtyřhru vzdaly bez boje. Zkusím zjistit proč. Možná je jedna z nich zraněná, to by bylo blbé, zranění nepřeju nikomu. *9* -
Amélie lost
Tak Amélie prohrála *9* *9* .Je to škoda,doufám, že tu Dellacqua brzo někdo vyřadí.Ale tak hraje ještě i čtyřhru, doufám,že se ji v ní povede lépe. *16* -
Amélie a Světa
Tak tu čtyřhru vyhrály.Držím jim palce, ať se obě dostanou, jak ve dvouhře tak ve čtyřhře, co nejdál. *3* *4* -
Re: Momo is the best!!!!!!!!
Zvládla to, i když teda měla parádní krizi. Myslím, že Dellacqua měla štěstí, taky doufám, že ji Momo zvládne. Snad nebude mít krizi jako dneska. A taky hraje čtyřhru s Kuznětsovou, takže doufám, že se jim bude dařit. *14* *14* -
Momo is the best!!!!!!!!
Jojo má to v kapse.Teď ji ovšem čeká Dellacqua, která porazila Patty Schnyder.No věřím, že si s ní poradí. *4* -
Re: Allez Amélie!!!!!!!!!!!!!!
Už je ve třetím!!!!!!!!!!! *5* -
Allez Amélie!!!!!!!!!!!!!!
Super Amélie je v 2. kole a bude hrát se Schvedovou.Pokud všechno půjde hladce,tak by ji měla porazit na 100%.Doufám,že Momo postoupí co nejdál.Nejlépe kdyby AO vyhrála. *1* *4* *3* -
1. kolo
*1* 1. kolo má za sebou! 6:7, 6:0, 6:0 Jen tak dál. Držím palce!!!!!!! -
AO
Začíná AO tak držím Amelie palce ať jim dá všem co proto. Do toho!!! -
Momo
Přeju Amélii,ať je na AO všechny porazí a ať má další grandslamový titul.Hodně štěstí a hlavně žádné zranění!!!!!!!!!!!! *4* -
Re: Amé
Nééééééééééééé!!!!!!!! !!! To poslední, co Momo potřebuje, je zranění. Snad to nebude moc vážné, taky doufám, že do AO bude v pořádku. Držím všechny palce!!! -
Amé
Tak Amelie nenastoupí na turnaji v Sydney.Má opět zranění stehna.Doufám,že se jí to do AO zlepší,ať je tam vymete všechny. *9* -
:(
Tak prohrála. Schnyder se nenechala *16* . Ale to nevadí, hlavně že chvíli vydržela. A teď Australian - budu držet palec! *3* -
*
Nebude to mít lehké, Schnyder je protivná soupeřka s těmi svými vysokými míčky. Hraje se na ni blbě. Doufám, že to Amé zvládne. Držím všechny palce! -
Amelie is the best
Dneska hraje momo s Patty Schnyder tak doufam že to vyhraje.Přála bych ji aby vyhrala cely turaj.Hodně štěstí Amelie *4* *3* -
Hurá
JO! A dneska porazila Dechy. Potřebovala vyhrát jako sůl. To jí zvedne sebevědomí, a když si Momo věří, tak porazí všechny!!!!!!! Přeju jí, ať se dostane co nejdál. *1* -
Allez Amé!!!!!!!!!
Amelie už zase konečně začla hrát.Porazila v Gold Coast O.Savchuk.Držím ji palce ať tam porazí všechny a ukáže jim jak se hraje tenis. *4* -
Re: konec sezóny
ano citala som ze uz skoncila, bude sa pripravovat na buducu sezonu...vela stastia amelie