Přejít na výpis diskuzí

Amélie Mauresmo

OSOBNOST 18.2.2007 
134 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 3rd round

Tak Momo postoupila dál.Ovšem teď ji čeká A.Bondarenko, ale ona ji určitě porazí.Držím palce!!!!!!!! *4* *3*
  • MOMO

ano dnes ju caka bondarenko, myslim ze to bude velmi pekny zapas a dufam ze s vitezstvom pre amelie.... *1*
  • další turnaj Miami

ahojte všichni. tak jsem právě koukla na výsledek. :( no, pevně doufám, že se jí v miami bude dařít o moc líp. o bondarenko se tvrdí, že je vedle radwanské jeden z největších nových talentů, a není ostuda s ní prohrát. ale i tak je mi to líto. neviděla jsem to, takže nemůžu říct, zda momo tolik chybovala, nebo alona hrála tak zatraceně dobře. *16* už v sobotu skončily se světlanou i ve čtyřhře. docela těsně. prostě je to hrozná škoda. *9*
  • Allez Amé!!!!!!

Taky doufám, že se jí v Miami bude dařit lépe.Zatím se jí v této sezoně vůbec nedaří.Poráží jenom slabší hráčky a s těma lepšíma se jí moc nedaří.Určitě už tu smůlu prolomí.Věřím, že se zase dostane zpátky do formy.
  • Amelie

Tak Amelie je ve 2.kole, kde se utká s S. Peng.Věřím, že ji porazí pak ovšem narazí na N. Petrovovou.Myslím si, že i s tou by si mohla Ameli poeradit.Držím palce!!!!!!!!!!!!!! *3* *3*
    • Re: Amelie

tak Peng má úspěšně za sebou. *14* teď ji čeká Zheng. moc držím palce! a pokud uspěje bude nejspíš hrát s Jankovic.
  • Momo vs. Cibulková

Tak Momo bohužel prohrála.Moc jsem ji přála,aby vyhrála, ale bohužel.Zase měla problémy s podáním.Dala 6 dvojchyb, což je celkem dost.No nic no přeju ji hodně štěstí na dalším turnaji a ve Fed Cupu!!!!! *9*
    • Re: Momo vs. Cibulková

jo, škoda toho druhého setu. ale aspoň si po dlouhé době zahrála čtvrtfinále. *8* teď si zahraje ve fed cupu. držím palce, ať se jí daří. *3*
  • berlín

tak Momo má natažený sval, proto v berlíně nehraje, ale slibuje, že se dá dopořádku, aby mohla nastoupit v římě. *4* doufám, že se brzo uzdraví *8* !!!
  • Roland Garros

Doufám, že Momo bude dařit na Roland Garros a, že se nezraní. V Poslední době má pořád nějaké zranění což není moc dobré. Takže držím palce, ať je tam všechny vymete!!!!!!!!! *4*
    • Re: Roland Garros

taky doufám, že se jí vyhnou zranění, že už má tu nohu v pořádku. přeju jí, ať se jí daří, ať se dostane co nejdál. pokud bude ze začátku procházet, tak potom může narazit na venus a později i na serenu. ZLOM VAZ MOMO! *4*
  • Smůla

Jo no taky jsem to četla.3 cm ona má opravdu smůlu.Doufám ale, že i přesto nastoupí na Wimbledonu.Musí se ji to spravit.Mohla by se dostat ve Wimbledonu daleko, protože ona má z tenistek nejlepší hru na trávě. *9* *8*
    • Re: Smůla

jo je to na houby. psali, že 48 musí být v klidu a pak jde znovu na prohlídku. a tam se dozví, jestli bude moct nastoupit ve wimbledonu nebo ne. nezbývá než čekat. *9*
  • Momo will play!!!!!!!!

Tak Amelie bude hrát. Doufám, že postoupí dále a že se to její zranění neprojeví při hře. *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit