Přejít na výpis diskuzí

Amy Lee

OSOBNOST 31.12.2006 
131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amy rulezzz

Amy je uplne neuveritelne skvela! at si ti blbci dole rikaji co chteji. Ty jeji texty! opravdu lituju tech co jim nerozumi a jeji hlas je taky dokonaly proste obdivuju cely jeji styl. I kdyz je pravda ze mnohem vic brecim od te doby co posloucham Evanescence :D:D:D stejne bych dala nevim co za to abych ji mohla videt live... je to divne neco takoveho se mi este nestalo ze bych si takhle uplne moooooc ulitala na jedne skupine.. je to navykove :D *9* *14*
    • Re: Amy rulezzz

ahojky,já tě úplně chapu :) Amy přímo žeru a vidět jejich koncert je můj sen...Má až nadpozemský hlas a ten její gothický styl *14* *14*
    • Re: Amy rulezzz

Ja si myslim to iste,tiez som zavisla od evan.
  • hello

hello hello hello . *4* *4* *14* *14* *14* zachran me
  • maren

i love

Amy Lee to je ta nejlepší spěvačka má upe krásný písničky má svůj styl nikoho nekopíruje myslim si že je lepší než nějaká Avril Lavigne
    • lintushka92

Re: i love

Vůbec nechápu, proč ji srovnáváš zrovna k Avril - každá je úplně něco jinýho... Ale nevadí, souhlasim, že je to nejlepší americká zpěvačka, ovšem v Evropě by se sem tam nějaká lepší našla....
      • Re: Re: i love

To je pravda Amy je nejlepší Americká zpěvačka, Avril je taky dobrá... ale tohle je diskuze o Amy... :-D
        • přesně tak *3* ale ja si myslim že nikdo nemuže srovnavat amy s jinyma zpevackama ,to co dokazala ona,je dukaz toho že není žadna avril nema!!! *3* at si každej myslí co chce....
  • maren

stránky

podívejte se pls. na www.amylee.estranky.cz díky
  • lintushka92

všechno nej

Přeju Amy vše nej k 27. narozkám!!!!!! *14*
  • neznam

lepsi zpevacku nez ji neznam fakt ona je skvela
  • ghost911

amy

dokonalej hlas i postava prostě nej spjevačka co znám
  • amy

skwwělá zpěvačka...líbí se mi na ní že je jiná než všichni ostatní!suprová *14* *14*
  • amy

Amy je nejlepší ze všech zpěvaček.Má moc krásnej hlas a ten styl..nádhera..*4* *14*
  • natyyx

AMY

Amy Lee je fakt super !! *14* *14*
    Ale viděli jste ji jak má ostříhaný vlasy ?????? Hrůza !!! A už se neoblíká ani moc goticky , udělal to z ní jakejsi chlap , když si zadáte do vyhledávače ostříhaná Amy Lee tak vám to najide ! Ale jinak má nádhernej hlas a sem na Evanescence zavislá *14*
    • rionka

Re: AMY

proboha :))) "jakejsi chlap" z ni nic neudelal, ma urcity svuj styl a oblekat se goticky, co to je? jako by na tech hadrech nejak zalezelo, vsak je z CD neuslysis :)
      • rionka

Re: Re: AMY

a ted o tom premyslim - ano, je caste, ze slecna ma chlapa a ten z ni neco udela. protoze se necha. :) Amy se pred nekolika lety vdala, ale spis mi prijde stastnejsi. Nejspis nikdy nemela v umyslu byt straslive goticka :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit