-
Birthday
Vše nej Amy!!Jsi nádherná a tvůj hlas je pohádka *14* -
tak opět po roce... HAPPY BIRTHDAY AMY!!!!!!!!! škoda jen, že si to nemůžeš přečíst *15* *15* *15*
-
ahojte lidi : mate pravdu,ona je nej *3* *3*!!Ze všech zpevaček na §
!poslouchnout britney spears na zivo nebo lady gagu ktera misto zpevu lita sem a tam jak potrefena husa *3* *14* !jsem rada za všechny jeji uspechy,ona si je zaslouzi !!!kdo rekl ze neumi zpivat tak at si proplachne usi *3* *14* !!amy držim se dal *3* *14* -
úúúžasná speváčka, skupina milujem ich!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
MTR
Mám Tě ráda,Amynko -
Miluju ji. Má božský hlas a celá je prostě skvělá.
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
moja obľúbená speváčka *14* *14* *14*
-
-
Amy Lee
Amy Lee má zlato v hrdle!!!!! *14* *4* Je naprosto úžasná zpěvačka, kéž bych mohla mít hlas jako ona.... *14* -
-
Re: Amy Lee
nene zlato ne,diamanty! -
Re: Amy Lee
Amy je nej souhlasím je prostě ÚŹASNÁ *14*
-
-
nejj
no já newim mě se líbí její skupina kerá jako by hrála a zpívala to jak se cejtim sám takže je to pro mě něco jako moe pocity v hudebním stylu a ona uplně skvěle zpívá *14* -
Happy B-Day dear Amy *14* *2* *15* *3*
-
Amy Lynn Lee
Nejlepší zpěvačka... :-) Tyto písničky mají určitý smysl... Mám ji Opravdu ráda :-) celý den poslouchám POUZE její písně... :-) Všechny jsou skvělé... a texty úžasné :-) protože aby byla dobrý píseň, musí být dobrý i text... ( A ty jsou naprosto perfeltní a to se musí nechat ) *4* *4* *14* *14*