-
roštěnka
tak co, kdo by jí napustil chlapy? *1* *5* -
Re: Re: Re: Nejlepší tenistka
vystříkej se do držky fotrovi a nevotravuj socko *9* -
Re: aničččka
ale hovno debile -
aničččka
ana je nejpěknější a nejlepší tenistka na světě -
Re: Re: Nejlepší tenistka
Už mě vy zasraný zmrdi serete!Vůbec tomu nerozumíte a kecáte o tom hovna!!!Nejradši bych to takovím zmrdům strčil do huby a pěkně by mě vypili a ještě by děkovali!!!ANA IVANOVIC-je nej. -
Anna Ivanovičová
NEZNAM = NEZAJÍMÁ -
Re: debilní ana
víš ty vole jak má hezkej a hladkej rozkrok! *10* *3* -
Re: Nejlepší tenistka
a ty jsi asi lesba co? podle mě je ošklivá a romka *13* a tenis zrovna moc hrát neumí -
Nejlepší tenistka
Anna je NEJ tenistka na světě,a nejlepší komibinace na kurtě je krásná a ještě umí hrát dobře tenis,lepší už bejt nemůže a všichi co jí tady pomlouvaj a uráží by se měli kouknout na sebe,co oni dokázali v životě a ještě si tipnu že jsou hnusný,hloupý a kdyby vzali raketu do ruky a Anna jim přihrála míček tak se do toho ani netrefí!Nezávidte že vy ste nula a ona je něco! *1* *3* *14* *4* *14* *13* -
Vošoustat
vomrdat a odkopnout -
Píča
Je to píča. -
Re: Re: Re: Re: Re: debilní ana
Souhlas. A všichni co tady tvrdí, jak je Ana hnusná, debilní a jak neumí hrát tenis, by měli: 1. sami se podívat do zrcadla a 2. vzít raketu do ruky a zjistit jak daleko mají ke světový jedničce. Kritizovat je lehký, hlavně když člověk sám nic nedokázal. Holt závist je závist. -
Re: Re: Re: Re: debilní ana
To jsi asi hodně omezená. Ana vyhrála protože je mnohem lepší tenistka než Hantuchová, ta ženská se na ty boty jenom vymlouvá! A to, že je lepší než Daniela nemá co dělat s tím jestli je hezká nebo hnusná, sympatická nbo nesympatická a už vůbec ne s tim jestli je Srbka nebo jaký má boty!!! *16* *16* -
Re: anna je dobrá ve všem
Máša, MariKiri, Lena, Alona, Aga, Daniela,Chaky,Victoria Azarenko, Carolina Wozniacki,Elena Vesnina,Tsvetana Pironkova, ...jednodušší je vyjmenovat ty ošklivejší než je tahle tlustá hééérečka -
anna je dobrá ve všem
Rád bych upozornil na to že anna už světová jednička není, ale to pořád nic nemění na tom že je prostě nejlepší.. A zajímalo by mě jaká tenistka je hezčí než Anna.. *14* -
anna je dobrá ve všem
Rád bych upozornil na to že anna už světová jednička není, ale to pořád nic nemění na tom že je prostě nejlepší.. A zajímalo by mě jaká tenistka je hezčí než Anna.. *14* -
ana je 1. na svete
ale ana i. je ted svetovou jednickou to uz tuale nikdo nenapíše co? *13* *13* *16* ANA IVANOVIC ANA IVANOVIC ANA IVANOVIC ANA IVANOVIANA IVANOVICC ANA IVANOVIC ANA IVANOVIC ANA IVANOVIC ANA IVANOVIC ANA IVANOVIC ANA IVANOVIC ANA IVANOVIC ANA IVANOVIC JE NEJLEPSI -
Re: Re: Re: debilní ana
A semi AO tenhle rok ti nic nerika??pripravila tam Danielu o nejlepsi vysledek v kariere.Nechapu jak ji v tech keckach mohli pustit na kurt!trhalo to usi i u telky, nemluve o neustalem zdrzovani a kecani s rozhodci,coz je zrejme u srbek dany v genech -
Ana je nejlepšííí
Ana je nej tenistka na světě, kam se na ni hrabe namyšlená Šarapová!! A to jak senzačně porazila tu kravku Hantuchovou, to jsem skákala metr do vejšky radostíí! Super že vyhrála Rolanda Garrose, konečně to všem ukázala!! A bezkonkurenčně nejhezčí tenistka světa! -
Re: Re: debilní ana
a co udělala Hantuchovy? Ani nějak nevim....