Přejít na výpis diskuzí

Ana Ivanović

OSOBNOST 1.11.2007 
45 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší tenistka

Anna je NEJ tenistka na světě,a nejlepší komibinace na kurtě je krásná a ještě umí hrát dobře tenis,lepší už bejt nemůže a všichi co jí tady pomlouvaj a uráží by se měli kouknout na sebe,co oni dokázali v životě a ještě si tipnu že jsou hnusný,hloupý a kdyby vzali raketu do ruky a Anna jim přihrála míček tak se do toho ani netrefí!Nezávidte že vy ste nula a ona je něco! *1* *3* *14* *4* *14* *13*
    • Re: Nejlepší tenistka

a ty jsi asi lesba co? podle mě je ošklivá a romka *13* a tenis zrovna moc hrát neumí
      • Re: Re: Nejlepší tenistka

a ty tenis hrat umis?????? *8*
      • Ana je NEJ

Chtěl bych vidět tebe jak vypadáš *1* *1* *1*
      • Re: Re: Nejlepší tenistka

Už mě vy zasraný zmrdi serete!Vůbec tomu nerozumíte a kecáte o tom hovna!!!Nejradši bych to takovím zmrdům strčil do huby a pěkně by mě vypili a ještě by děkovali!!!ANA IVANOVIC-je nej.
        • headhunter.mp

Re: Re: Re: Nejlepší tenistka

vystříkej se do držky fotrovi a nevotravuj socko *9*
  • billycyrus

aničččka

ana je nejpěknější a nejlepší tenistka na světě
    • headhunter.mp

Re: aničččka

ale hovno debile
  • ..

krasna vystrikal bych ji drzku a vymrdal picku jj ta by knucela
  • ana

není... je to dobrá tenistka!!!!!d(*-*)b
  • zenda

anna je dobrá ve všem

Rád bych upozornil na to že anna už světová jednička není, ale to pořád nic nemění na tom že je prostě nejlepší.. A zajímalo by mě jaká tenistka je hezčí než Anna.. *14*
    • Re: anna je dobrá ve všem

Máša, MariKiri, Lena, Alona, Aga, Daniela,Chaky,Victoria Azarenko, Carolina Wozniacki,Elena Vesnina,Tsvetana Pironkova, ...jednodušší je vyjmenovat ty ošklivejší než je tahle tlustá hééérečka
  • Anna Ivanovičová

NEZNAM = NEZAJÍMÁ
  • .

Anu faktikcky nemam rada, mi prijde trapna s jeji pestickou, ale takovy Noavak je neco jineho *14* *14* *15*
  • je to docela krasna holka klidne bych ji vosukal

ok
  • maart

ste teda prasata je tlustá jako píča
  • Aňulka

Ivanovičová má narozeniny *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit