-
Anastacia je podle mě příšerná ale to je věc názorů...
-
........
ja osobne si myslim ze tahle spevacka by se mela dat na neco jineho nez zpivani jen muj nazor -
Je docela fain.
-
Any
Myslím, že by hodila do filmů, které píšu apod. Ale stále mi vrtá hlavou jak proč mi lidi říkaj , že jsem jí podobná... Obě sme zdrhly hrobníkovi z lopaty ve stejnou dobu... Muiluju její písničky a myslím, že je skvělá pěvkybně... -
Anastacia je dokonalá
Byl jsem na jejím koncertě a 2 hodiny jsem jí sledoval téměř z první řady při práci. Sleduju jí od začátku její kariéry a sám jsem muzikant. Tahle ženská je prostě dokonalost sama! -
Mám ji strašně ráda. Její písničky jsou krásné. Něco krásného z ní vyzařuje a přeju jí do života jen to nejlepší, hodně lásky, štěstí a zdraví.
-
máš fakt super písničky
-
Anastacia
Anastacio!!!!!!You are the best!! -
Super!!
Anastacia je nejlepsi za vsech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROSTE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! -
bomba!!!!!!
Anastaciu som mala možnost vidiet na koncerte v BA na Slovensku a poviem vam k tomu iba jedno slovo:NEUVERITEĽNE Anastacia a Angelina Jolie su pre mna najsvetovejsie ženy.