Přejít na výpis diskuzí

André Rieu

OSOBNOST 20.9.2011 
46 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • máte muj neskonalý obdiv - jestli příští rok bude koncert v Praze tam musím být Bravoooo *4*
  • mily mistre,mam vasi hudbu moc rada,nencham si jit zadny koncert na zdf nebo na jine stanici.i kdyz nemecky neumim,ale vasi hudbe rozumim.preji moc koncertu a snad se nekdy setkame i kdyz je mi 77 let a mam hudbu moc rada.vase priznivkyne ludmila horni slavkov.
  • Vaše koncerty jsou úžasné, pohlazení po duši, už se těším na koncert do Prahy v květnu příštího toku.Jana
  • Tak ja sa musím pochváliť, že som bola pred pár dňami na koncerte vo Viedni a bol to ohromný zážitok.
  • Takový zážitek jsem dlouho u sebe nezaznamenala.Už třetí den poslouchám Vaše nahrávky a nemám slov k vyjádření obdivu.Nádherné zážitky.Poslouchat Vás,je balzám na duši. Jednou bych chtěla zažít takovou nádhernou atmosféru v publiku.Snad někdy bude také koncert v Praze!Přeji ještě hodně takových koncertů a mnoho spokojených příznivců mezi které se řadím i já.Mám dalšího Umělce v srdci. ČR-Morava
  • Vážený mistře, všechno, co jsem dnes od Vás slyšela, bylo nádherné, překrásné, zlepšila se mi nálada a budu se k Vaší hudbě do konce svého života vracet. Jste výjimečný člověk, máte obrovské nadání.
    Přeji Vám ještě hodně let ve zdraví a vitalitě.
    S obdivem
    Jarka
  • Na vašem koncertě jsem nikdy nebyla, ale pouštím si videa a je to zážitek. *7*
  • Váš koncert, který jsem sledoval v televizi byl pro mne zjevením a od toho dne vyhledávám Vaše klipy na internetu. Dáváte lidem radost a pohodu. Děkuji.
  • Je to vše víc než skvělé. Takto propagovaná hudba je opravdu zážitek a balzám na duši. Kéž bychom měli možnost shlédnout toto těleso i se svým nenapodobitelným a famózním šéfem u nás. A ne jen prohlížet tisíce videí. Snad se dočkáme, já se těším moc. Díky André. Marta
    • Taky,se mooooc těším.
  • Už v piatok 27. mája 2016 v Bratislave nastane ten čas, kedy sa uskutoční najúžasnejší koncert Andréa Rieu. Kto sa na koncert nedostane,môžem doporučiť návštevu 23. 7. 2016 Kin CINEMAX, kde bude satelitný prenos jeho famózneho koncertu. Lístky sú už v predaji (12 €)
    André Rieu: 2016 Maastricht concert
    vždy v nasledujúcich mestách o 19:50 hod. Banská Bystrica, Bratislava, Dunajska Streda, Košice, Nitra,Poprad,
    Prešov, Skalica, Trenčín, Trnava MAX, Žilina

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit