Přejít na výpis diskuzí

Andrea Růžičková

OSOBNOST 31.12.2006 
39 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krásné narozeniny přeju!:* *4*
  • Mila Adrejko , neposlouchej ty zly jazky delej to co citis a kdo ti bude chtit rozumet tak ti bude rozumet i kdyby jsi mluvila cinsky !!!! Jsi super herecka i clovek !!! Drz se !!! Narodila si se v Ceskolslovensku !!!! Moc drzim palce Liva
  • MOC MOC se omlovám že sem ti nenapsala k narozkám já byla na dovolené jinak vše nej
  • Andrea Kerestešová je naprosto krásná.
    A nepůsobí nikterak nafoukaně jako některé rádoby krasavice. Super!
  • Vše nejlepší k narozeninám.
  • Ahoj moc se mi libite v ordinaci
  • OMG coto má za profilový obrazek? :DDDDDDd
  • bezva

andrejka je super holka.podivejte se na tomto serveru na dominiku kadlckovou.pisou o ni ze je to namyslena krava a devka.s tim souhlasim.najdete tam malo kladnych diskuzi.ale andreja to je neco super.na nic si nehraje.nechova se jako superstar a popularita ji nestoupla na mozek.dominika je presny opak.andreu jsem poznala osobne a je lepsi nez moje mama.je to mila divka i kdyz mluvi slovensky tak rozumi cesky *3* *14* *3*
  • Paní Kerestešová seriál Vyprávěj je poplatný dnešní době,stejně jako byly některé seriály za komunismu. Jsou v něm polopravdy,různě zmanipulované. Jste mladá a hezká. Snad všem těm báchorkám nevěříte. Jinak blahopřeji k narození děťátka.
  • Andrea prajem všetko naj naj lepšie k narodeninám,veľa dobrých hereckých úloh a máš super cestopis Andrea na cestách *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit