Přejít na výpis diskuzí

Andy Biersack

OSOBNOST 30.12.2008 
88 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Andy, přeju vše nejlepší a hodně úspěchů do života. A mimochodem, zůstaň pořád tak hezkej ;)
  • Ten film se jmenuje Legion of the Black právě jde do kin a ve videoprodejnách si ho můžeš zakoupit od 8.ledna.
  • Andy je best zpěvák, já ho miluju.. prostě forever Andy Biersack (Sixx) *14*
  • Slova pocity nevyjadřujou, andy miluju tě.
    Tvoje fanynka číslo jedna a taky věrná členka BVB army.
  • PaTynka
    Bože můůj, on se píše Sixx, když už...ale stejně se tak nejmenuje :)
  • qlarqua
    já mam taky jeho skype, dokonce veřejnej i neveřejnej, neni to fake ale rozhodně ho tady nebudu dávat jen tak někomu.
    • Ahojda, dáš mi ten veřejnej plz? kdyžtak napiš na kloubova.zuzanka@seznam.cz *3* *3* thank you *1*
    • Čau hele dala bys mi ho a vidim že si psala že ho nedáš jen tak někomu muj facebook je Ter Ka si mě přidej...pokecáme :) když taky posloucháš BVB ;) :D
    • ahoj.. :D asi ho nebudeš dávať len tak niekomu, a asi dost vela ludi ti napísalo, že to chcú... aj ja ho chcem. :) tak mi ho prosííím daj.. keď ho niekomu dáš, a niekomu nie, tak prosíím, urob aspon mne radost.. :D prosííím.. :) on je taký super.. veľmi ta prosíím. :)
  • když už, tak Black Veil Brides znamená "černě oděné nevěsty", dřív se tak říkávalo jeptiškách z kláštera ;)...
  • když už, tak Black Veil Brides znamená "černě oděné nevěsty" ;) dříve se tak říkávalo jeptiškám v klášterech ;)....
  • jo, kdyby to někoho zajímalo, tak Andy měří 188 cm a narodil se v Milwaukee, Wisconsin, USA :-)
  • Andy je fakt skvělej. Mám ho moc ráda. Myslím že budete souhlasit. Už jenom ten název kapely je skvělej. Černý závoje nevěst.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit