Přejít na výpis diskuzí

Aneta Krejčíková

OSOBNOST 19.5.2007 
118 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nenalíčená kráska!

Aneta je skvělá herečka, je přirozená, což se o dnešních mladých hercích moc říct nedá...
    Jinak, co se týče jejího vzhledu, moc se mi líbí, že nezapadá do "nízkotučného stáda" (tím nechci nikoho urazit:-)), ale, že má normální, ženskou postavu, to se mi na ní líbí... A taky jak už tady někdo psal, že se v civilu nelíčí - to se mi líbí moooc, jelikož dneska se už málokde potká mladá slečna, která nepotřebuje mít nalíčené oči tunou tužky a stínů... Viděla jsem ji i na jednou videu v civilu, taky nebyla vůbec nalíčená a moc jí to slušelo :-)
    http://ulice.nova.cz/clanek/novin ky/exkluzivne-gabina-ukazala-sve-os mimesicni-brisko.html
  • werushkka

narozeniny

Přeju všechno nejlepší k 19. narozeninám ! *4*
  • Kašli na ní !!!!

Ahoj Anet, nic si z tý slečny Johany M., která Tě tady tak vehementně pod různě založenými anonymními maily špiní a pomlouvá nedělej, je prostě ubohá a psát anonymy na všechny strany je známka jediného - IQ tykve... K věci, přeju vše nejlepší - sice opožděně, ale přece k narozkám, doufám, že sis je parádně užila, velkej gratec k prakt. maturitě, byla jsem se podívat a bylas senzační, úžasná, krásná, hlavně jako Julie :o))) a známky, jen kdyby slečnu JM zajímalo - 2,1,2 jsou hodně good !!!! Ten kdo Tě zná, ví, jak si skvělá a z takovýhle krávy si fakt vrásky nedělej, krásný jaro, léto, měj se !!!!!!!!!! Páááá
  • ahoj jak se máš? *3* hledam kamaradku na opcasny pokec nic vic tak se ozvi jestli budes chtit
  • Aneto gratuluji k miminku.Si už pátá herečka která čeká mimčo. Kristýna Leichtová, Jitka Čvančarová, Michaela Tomešová a Marie Doležalová taky čekají miminko. Já jim to přeju. Aneta se mi sice v obličeji nelíbí ale hraje velmi dobře.
  • Škoda,takova hezká,škoda ze je tak tlustá!;-(((
  • Každý má právo na svobodný názor..tj pro ty co tu ponižují, mají asi problém hlavně se sebou.. Možná je v herectví šikovná..ale...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit