-
Re: Re: Re: !!!
když se podíváme, co dokázala Tarja a jako protiklad, co dokázala Aneta.. Aneta má potřebu se publiku vnucovat. Tarju publikum miluje a ona si svůj post prostě užívá. Dokázala toho ve svém životě hodně a uvědomuje si to. Proto možná Ice Queen. Aneta na Tarju nemá a nikdy mít nebude. Kluci s ní šlápli vedle, a bu'd si to uvědomí a budou hledat v jiných vodách nebo ztratí spousty fanoušků budou je poslouchat 14 - ti letý Ema *9* -
Re: A vůbec....
Jo presne... -
Re: Re: !!!
ona se nesnižuje jen nechce aby ji vykopli jak tu namyšlenou kozu tarju !!! ty vole *5* *8* *8* *16* *10* -
A vůbec....
A vůbec Tarja byla namyšlená koza to ví všichni praví Nightwisháci a navíc byla zlá na fanoušky !!! *13* *8* *3* *7* -
Co by ste jako chtěli ?
Anette Olzon nemá operní školu jako Tarja takže od ní vůbec nemůžete čekat že zaspívá sleeping sun jako tarja *9* *8* ale stejně mám radši Anette *14* *14* *1* -
Re: !!!
Jo, ale Tarja by se nikdy nesnížila k tomu, aby zpívala Anettiny písně...! *5* -
!!!
zaprvy nemuzete rikat ze tarja nezpivala anett pisne, kdyz je neumela. Tarja byla nafoukana nekomunikovala poradne s publikem a nic. Vyhazov si zaslouzila. nerikam, ze by byla spatna. ale anette je lepsi. Koncerty s ni jsou opravdu zabava, hlas ma pohodovy. Vy si jen proste musite porad na neco ztezovat. ja vas chapu no dyt co jinyho byste delali nic neni zabava bez kecu CO? ale kdyby byla anette prvni zpevacka a vyhodili by ji tak tedko tady nadavate na tarju jakej ma hrozne operni hlas. Takze bych to sklidnil a prestal na anette nadavat. *10* -
Re: sleeping sun
řekla bych že zrovna Slepping Sun jí de nejlíp z těch starejch písniček *1*...ale je jenom na tobě co se ti líbí!! -
sleeping sun
Ježiš, Sleeping Sun v podání Anett je příšerný!!
Já chápu že to měla Anett těžký, ale at´ se proboha nepokouší zpívat písničky od Tarji. Takhle si to jen podělá. Tarja taky přece nezpívá ty její. Obě zpěvačky jsou dobré, ale každá má své mouchy... nikdo není dokonalý
*3* -
Re: Re: Anette
no s tím že Anette do NW nezapadla souhlasím, ale tarja si vyhazov zasloužila. Zastávám názor že kdyby skupina jako sou NIGHTWISH (a to už dneska něco znamená) zkontaktovali pár dalších sopránistek, určitě by se nějáká našla, na to vemte jed! Šlo jen o to zachovat styl a to se nepovedlo. Za sebe teda říkám že existovala třetí cesta jak všechno vyřešit! nepřimluvil bych se ani za Tarju ani za Anette! Adios! -
Re: Anette
Těžko bych mohla říct,kdyby místo Anette po Tarji přišla třeba Simone Simons,že je taky uječená...Simone Simons kdyby nastoupila po Tarji tak by to určitě neznělo jako umekaná koza...Anette prostě neumí zpívat...má hroznej hlas...jenom se začínám bát o kluky z NW,kdy přijdou o sluch...a mohlo by jim konečně dojít,že Tarju neměli vyhazovat!!! *16* *5* -
fujki hnujki
Anette je uvřískaná kráva bez talentu!!!! -
Takto NW skoncit nemal
Jezisi maria ... ludia ... ako mozte tvrdit ze NW je lepsi s Anette ako s Tarjou!!.Ked chcete pocuvat hetake hlasy tak si zapnite Mtv,tam ich je dost ale takych ako bola a je Tarja uz moc neni.Pocuvali ste vobec duety Tarje a Anette na youtube?Sak to je ako keby spolu spievali 12 rocna skolacka a operna diva.Ja proti Anette vobec nic nemam ale do NW sa absolutne nehodi.Prave taketo veci robia zo super kapiel ktore su niecim vynimocne tuctovky.A prave Tarja urobila NW takym vynimocnym.No buhuzial teraz mozme povedat Nightwishu iba : BYE BYE BEAUTIFUL!!! -
Re: Re: ???
To teda není!!! -
Re: nw
K tvé poslední větě: Nemyslíš, že právě O TOM TO JE *7* Vyvolat tu atmosféru a pod tíhou nádherného hlasu báječné mrazení v zádech? U AN mi to rozhodně nehrozí! -
fotky
Lidi, co ty fotečky Tarji a Vibeke? To přece není Anetka *13*
Chtěli jste to tu nějak vylepšit, co? Tak jooo, já vím, že jsou obě ty holky lepší... *1* -
kikx
Příšerná ženská!!! -
nw
no ona je fakt lepší v baladách a písničkách, kde to nemusí moc hrotit. Byl sem v Praze na koncertě a i přes to že mám Anettu vcelku rád, tak se mi Wishmaster v jejím podání moc nelíbil, mohli si tu písničku odpustit. ALE! - třeba Wish I Had An Angel zazpívala podlemě líp jak Tarja na End Of An Era, Marcovo podání refrénu bylo prostě mohutné a boží + perfektní doprovod Anette. Navíc podle mě Nightwish neměli za dob Tarji opravdovou BALADU. Sleeping Sun je moc pěkná píseň, ale Tarjin operní hlas v ní podle mě vytváří až příliž zbytečné napětí. -
Nightwish je naše druhá rodina!:)
Více o Nightwish revoluci na www.nightwishlive.blog.cz *3* -
Nightwish je naše druhá rodina!:)
Nightwish je naše druhá rodina!!:) Zapoj se taky do Nightwish revoluce!! *4*