Přejít na výpis diskuzí

Anette Olzon

OSOBNOST 15.6.2007 
353 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anja0985

anette

Jak uz jsem uvedla, slysela jsem Nightwise 11.3. v Londyne. Pridali do playlistu Ghost love score, Dead boy's poem, Escapist a Romanticide..A verte neverte ( me je to celkem fuk), Anette byla uzasna!!!Ghost love score a Dead boy's poem v jejim podani zni hodne povedene..Zpiva je srdcem a jde to hodne slyset a dobre se to posloucha!Doporucuju jet na koncert Nightwish..Kamkoliv..
  • ...

Zdary.Takže nebudu tu nikoho a nic kritizovat jen řeknu svůj nazor.Když sem slyšela písničku Amaranth nahranou na desce řekla sem si že ta Anette má pěknej hlas a že si možna zvyknu po Tarje.Ale jakmile sem slyšela živák tak jako velkej omyl!Prominte Anette se může někomu líbit víc..jasně ...,ale přiznejme si že nějak extra zpívat neumí.A když to porovnáte s Tarjou?Myslim že to se ani srovnavat neda no ale věc názoru *3*
    • anja0985

Re: ...

Presne, to se porovnavat neda! Tarja ma operni hlas a ten se tvori uplne jinak a je dost velky dar se s tim narodit..A Anetta? Poslechni si zaznam z Wackenu, ktery je kvalitni a ne ty z mobilu.Ja jsen na Nightwish byla ted v breznu v Londyne a ver mi! Ta zenska umi zpivat!Ale chapu, ne kazdy ji po Tarje muze mit rad..To fakt chapu..ale proc se to porad resi, to nepochopim..
      • Re: Re: ...

Tarja zpívá božsky, uznejme a NW o hodně přišli když ji vykopli, ale asi byla vina na obou stranách... ale Anette zpívá dobře i když by se asi hodila spíš na jinej styl hudby.. songy který zpívá po Tarje se mi nelíbí(Nemo, Wish I had an Angel, Wishmaster,...) ale "její" písničky jako třeba Amaranth a Cadence of Her Last se jí moc povedli... sice nikdy nebude jako Tarja ale snaží se, nevadí mi v NW *4* *4* *4*
  • n.i.k.k.y

Prostě blond

Musim říct že Nettie vypadá docela dobře v těch blonďatých vlasech. Ale myslim že se k ní víc hodily ty černý vlásky. Mělo to lepší šmrnc.
    • Re: Prostě blond

Navštiv očního lékaře, třeba ti otevře oči *9*
    • Re: Prostě blond

ty jsi snad uplne blba, vypada priserne jak v blond tak i v cernejch vlasech. NW si ted pekne zavarili kdyz vykopli Tarjinku, blbí. Tarja je nejlepsi zpěvacka co znam a ze jich znam dost. *16*
      • n.i.k.k.y

Re: Re: Prostě blond

Možná sem blbá ale ne slepá...kdyby si nevěděl/a že je to anette Olzon a že patří k Nightwish tak bys to asi neřekl/a...ale tady je prostě jenom cejtit zaujatost proti Anette... *16* *16*
      • anja0985

Bla, bla, bla..
    • anja0985

Re: Prostě blond

Taky jsem si to myslela, ale kdyz mrknes na ty uplne nejnovejsi fotky, kde ma delsi vlasy, zacina se mi libit vic!
      • n.i.k.k.y

Jo vypadá dobře no..to máš recht...možná to spíš než těma vlasa bude tím, že je asi šťastná...a podle mě si to zaslouží...po tom jak na ni spousta exNightwishfans nadává...Jináč gratuluju..máš docela dobrý argumenty co sem tam níž četla. Je pravda že spousta kapel mi přijde komerčních, ale pak si vem že se nějak ukázat porstě musej...A když už tady sou lidi který říkaj že je hrajou na MTV nebo na Očku, tak ať taky nějakej chytrák vymyslí metalovej a rockovej kanál...pak by se podle mě ukazovali tam a ne na MTV *3*
  • aloinlavela

nooo

Musim říct že Tarja je moc skvělá a jejímu hlasu se hlas Anette asi nevyrovná...Ale když jsou Nightwišáci s anette spokojený tak je to dobrý ne? *3* nebo byste radši skvělou zpěvačku a smutnou kapelu? to je lepší horší zpěvačka a šŤAstná kapela :) ale anette neni zas tak hrozná já jí mam taky ráda :)
    • Re: nooo

musim s tebou silne nesouhlasit, jestli jsi ji neslysela n zivo tak te chapu, ale na zivo je psriserna prisera, nema vubec nic co by mohla publiku dat. Tarja o proti ni bohyně zpěvu.
      • anja0985

Re: Re: nooo

Ja ji slysela trikrat a nevidim na ni nic priserneho! Proc vlastne chodis na jeji diskuze, kdyz ji nemusis..To nemas nic lepsiho na praci?!?!
      • Re: Re: nooo

Tarja je bohyně zpěvu i tak. Ale Anette mám ráda a jsem ráda, že jsou NW v takové sestavě v jaké jsou teď a Anette zpívá dobře, více než to a to i naživo! (teda až na pár písní, např. wishmaster od ní zrovna nemusím...)
        • Re: Re: Re: nooo

Tarja je možná bohyně opery,ale ne metalu
  • anette

Anette je nejvíc nejlepšíííííí *14* *14* *14*
    • Re: anette

Musim jen souhlasit! *1* *3*

Juchúúú... Anettka a pak ještě Rihannka a pak ještě Britneynka a pak ještě Miley Cyrus... Ty jsou prostě fakt cool!!! *muck* *cmuk*

Fakt sranda... *1* *1* *1*
  • haha

haha to je vtipné,jedna nejmenovaná je ve fanu anette a má v profilu fotku Tarji-to je opravdu jako Sparta a Slavie *1*
    • Re: haha

Co je na tom vtipného??? Já mam třeba taky v profilu Tarju a i Anette...mam je rad obě...tebe nenapadlo, že existuje spoustu lidi co ej blaznem kapely NW s Anette a solo Tarji???

Já třeba brečel štěstim na konzertě Tarji, ale i na konzertě NW...a přirovnavat to ke Spartě a Slavii...toje ta největši blbost kterou snad mužeš řict...jen hlupaci choděj na fotbal a nadavaj na druhej tym...proto fotbal nesleduju *1*
  • rararararar

ja ji miluju
  • rararara

magoři pitomi co si myslite?idioti *15*
  • anette

cautee ja som zo slovenska...ja si tiez myslim ze anette je des a hruza... pozrite si jak spieva pesnicku wish i had an angel nazivo z vystupenia Lowlands 2008.... to se neda poslouchat... prepadak .... a ked to dalej takto pujde tak nightwish skonci podla mna... ona to cele skazila... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *16* *16*
    • gothicangel

Re: anette

jj já s tebou souhlasim...je hrozná a ta skupina asi fakt jde jen doháje!!...pokud jim nedojde jak moc fanoušků ztrácej a jak moc jim to ta slavná ANETTE kazí!!!
      • anja0985

Re: Re: anette

Ty jsi fakt pokrytec holka...Jo a mimochodem ted maji vic fanousku nez s Tarjou..Ale to se Vam "debilum" nechce poslouchat, co? *1*
        • iracek

Re: Re: Re: anette

Laskavě tady nikoho nurážej! Tobě taky nikdo nenadává... A s těmi fanoušky bych tady raději moc neoperovala! Mají víc fanoušků, to je fakt... A víš čím to je? Že jsou teď komerční, jako každá druhá americká kapela... Kvalita hudby nejde soudit podle množství fanoušků! Vždyť Lunetic nebo Christina Aguilera jich mají taky hodně a vůbec to nesvědčí o tom, jak dobrou hudbu mají, ale kolik malinkých holčiček bez mozečku to úplně hltá jen proto, že se to zrovna hraje v Esu nebo na Óčku nebo bůh ví, kde ještě... A proč staří dobří Nightwish jich měli míň? Protože abys chápal texty a vnímal kvalitní hudbu, musí tvoje IQ dosahovat víc než 35 bodů... Nehrávali spolu se středním proudem na MTV, protože to neměli zapotřebí a jejich fanoušky byli vyspělí lidé s hudebním vkusem, kterých (přiznejme si to) je míň než těch, kteří poslouchají to, co zrovna hrajou...
          • anja0985

Re: Re: Re: Re: anette

Dalsi pokrytec..
            • chickuita

Re: Re: Re: Re: Re: anette

mně se líbili i předtím ale líbí se mi i teď a myslím že Anette je náhodou taky dobrá *3*
            • iracek

Jo, to beru... Suhlasím s tebou v tom, že někdo kritizuje na jednom fóru a pak nadává na to, že někdo kritizuje někoho jiného na fóru dlaším... To máš pravdu. Ale já to nedělám, tak si toho pokrytce vyprošuju... K té komerci... Ber to tak: Tarju vyhodili pro "komerční přístup", ale že s Anette (a teď nic proti ní), to je stejně komerční, neli víc, to už jim nevadí... Sama si ale musíš přiznat, že s Anette jsou komerčnější (jestli chtějí jít touhle cestou - budiž, je to jejich volba), proto myslím, že tahle "výmluva" pro vyhazov Tarji je neopodstatněná... A myslím si, že ji za to taky neměli tak kritizovat... Teď jdou tímhle směrem, za který ji vyhodili... Myslím, že hodně lidem vadí třeba právě tohle...
            • anja0985

Ok, nechci se tu s tebou hadat a presvedcovat jedna druhou, ktera ma pravdu. Beres? Me se proste fakt nelibi, ze nekdo na jednom foru kritizuje nekoho a na druhem nadava, ze lidi, co to delaji maji jit..vis kam *1* .To se pak nediv, ze jsem se nastvala..Jinak kde je definice "komercni". Ted to nemyslim zle, fakt se ptam! protoze to, ze je nekdo popularni, ze ho vysilaji na vsech kanalech mi nestaci. Pac pak jsou komercni i Slipknot..Ted to fakt nemyslim zle..A hudba Nightwish i texty (ktere ja opravdu vnimam, ne zbytecne studuji anglictinu) jsou porad stejne..
            • iracek

Podle čeho tak soudíš? Máš v tom nějaký systém nebo to házíš jen tak od boku? *1*

Nic nezkazila ty debile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! *16* *16* *16*
      Uříznout ti hlavu,podřezat žíly,vyrvat srdce,rozsekat tě,rozmixovat tě,zapalit tě....to by nepomohlo...všichni chcípnete pokavad se do Anette nepřestanete navažet *10* *10* *10*
      • Re: Re: anette

no ty jseš fakt debil a zamilovanej blbeček
      • Re: Re: anette

hezkyyyyyy..dobře..hele lidi Tarja byla s Nightwish 9 roku..Anett si zvykne..určo..já jí věříím! *3*
  • Anette Olzon

Miluju Anette!!! Je úžasná...Tarju mám jako solovou zpěvačku také šíleně moc rád, ale i Nettie se mi v NW líbí...je úžasná *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší