Přejít na výpis diskuzí

Anife Ismet Vyskočilová

OSOBNOST 31.12.2006 
63 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super

Ahoj Anife, chtěla jsem pochválit vaše vystoupení v Postoloprtech, bylo to super. Překvapilo mě jaké máte z blízka krásně modré oči a jste uplně jiná, než když vás člověk vidí v televizi. Váš manžel je velmi sympatický pán. Chtěla jsem se zeptat kdy vyučujete orientální tanec a zda by se šlo přihlásit. Děkuji Kamila
  • anife

sluši ji ti moc moc moc fakt je pekna holka a kdo řika že ne je zakomplexovan.... *3*
    • Re: anife

maš pravdu moc ji to tam sluši,mne je simpaticka a upřimna,videl jsem ji na živo je strašne malinka a pořad se smeje a to je hezky tady každy se mrači *4*
  • Dotas

Prosim vas, chceme si sholkama založi ORIENTALNI SKUPINU a ja bych se chtěla zepta, byste mi nenapsala, jak se řekne Arabsky Záře slunce nebo něco jinačího, ale orientálního?Děkuji moc.Vaše obdivovatelka Sandra.:)))
  • Anife,neposlouchej blbce nesahají Ti ani po kotníky.Máš radost že jsi prorazila životně tak bojuj nadále a nedej se otrávit blbouny.Mám Tě rád
    a fandím ti nadále.Jsi sluníčko i hvězdička ♥
  • dotaz

Moc by mě zajímalo, jak se Vám podařilo tak nádherně zhubnout. Viděla jsem Vás ve Vypadáš skvěle a musím přiznat, že Vy vypadáte dokonale.Máte tak hezké nohy a to si myslím, že jste vždycky neměla. Dáte mi nějakou radu, jak docílit stejného efektu?Děkuju za odpověď
  • škola

ctela bych se zeptat kde a kdy vyučujete ty břišní tance *3*
  • Nebyla nahodou nekdy loni nebo pred loni tehotna?Ma nejake mimco nebo jak?
    • Tak toto je dukaz ze mate věrit bulvaru:)))
      nejsem tehotna a žadne dyte jsem nečekala,mam 21 let syna a nic jineho:) jnak dekuji za poptani preji hezky večer Anife
  • Anifé Vyskočilová

Patří mezi přední osobnosti! *1* *14* *4*
  • Anife, údajně užíváte léky na štítnou žlázu, jaké s tím máte zkušenosti a jak se cítíte ??
  • Léto

Budete v létě zase vyučovat v Luhačovicích ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit