Přejít na výpis diskuzí

Antonín Jalovec - Tony

OSOBNOST 31.12.2006 
66 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tony

tony jses fakt dooobrejjjj!!!!!!!!!!!!!!!!kykolu v sobotu rozdrtis jses nas milacek!!!!!!!! drzime ti vsechni palce,co mame!!!!!!!!!
  • tony jsi nejlepši a vyhrej to *14*
  • Tonymu

Tony, jsi fajn, ale asi už moc spekuluješ a intrikuješ, pozor na to, obliba u diváků klesá. Přeji tobě i Renatě výhru, tak to dokaž a promysli lepší taktiku. J. *7*
  • Kdyby se v té soutěži hrálo čestně tak by si už dávno vypadl
  • TONY JE FAKT MOC SUUUUUUUUUUPPPPPPPPPEEEEEEEEERRRRRRRRR!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!§§§§
  • TONY

TONY MÁME TĚ MOC RÁDI A MOC TI FANDÍME!DRŽ SE UŽ SE TO BLÍŽÍ KE KONCI,ALE TO TY VLASTNĚ NEVÍŠ.ALE MYSLÍŠ SI TO ,PROTOŽE SI CHYTRÝ.MOC DRŽÍME PALEČKY.AHOJ HANKA
  • Tony do TOHO!!!!!

Ahoj Tony...Mooooooc Ti fandím, a přeji Ti, aby si vyhrál VyVolené, protože jsi ,,SUPER"Kluk a děláš ve vile zábavu... *4* Opravdu ti moc fandím, protože když jsi porazil ,,PLUTA" tak jsem si řekla, že teď máš tu pravou šanci na výtěze, a už Tě nic nezastaví.....Myslím, že marušku by si porazil, a i marci.......takže Ti budu posílat hlasy, do dnešního posledního DUELU!!!! *3* *3* *3* *3* *3*
  • AHOJ TONY GRATULUJU ŽE JSI VYHRAL.VEZMI SI RENATU TATKA A MAMKA BYLY SUPER BYLY JSTE JEDNIČKY.TOBĚ JSEM POSILALA HLASY. *14*
  • Tony

Tony, neuvěřitelné je fakt,moc,moc Vám to přeji,fandila jsem co to dalo...jste velmi milý a příjemný člověk a Renatka taky,nic nedejte na hloupé řeči,je to bledá závist,přeji do dalšího života jen to nej,nej zdravím také "miminko" lidé, kteří mají rádi zvířátka jsou ti nejlepší.
  • tony ani nevim kdo je větší kurva ,ty nabo ta píča renata.
    • Re:

to už si přehnal!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit