Přejít na výpis diskuzí

Antonín Jalovec - Tony

OSOBNOST 31.12.2006 
66 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LUCIE BÍLÁ

AHOJ TONY.MÁM tě ráda.CHCI MÍT SPOLU DÍTĚ.TONY JSI NEJLEPŠÍ NEŽ PAVEL.JÁ TĚ DRŽÍM PALCE.TONY VIREJ TO. *14*
  • TONY

Ahoj Tony jsi fakt dobry.Drzim ti palce at vse zvladnes.Nenech se vyprovokovat. Moc ti fandim pa Kamca *14* *3*
  • no fuj

Myslím, že se vzděláním pana Jalovce od něj ani nemůžeme čekat nic jiného, než že se bude chovat tak, jak se chová. On a jeho přítelkyně se hledali. Jak se říká: vrána k vráně sedá. Takoví lidé už z toho nevyrostou. A říkat si tak trapně TONY, to je opravdu k zasmání pane Antoníne. Jste nula a tou bohužel (či bohudík) zůstanete. S pozdravem Julia Kowalski
  • AHOHOJ TONY JAK SE MAŠ,URČITĚ VE VILE VEM SI DO DUELU PLUTA.JSI NEJLEPŠÍ A VYHRRJEŠ TO A BUDEŠVÍTĚZ. *14*
  • Kolik prachů dáš martinovi potom až vyhraješ díky zmanipulovaným výsledkům asi hodně , das taky neco Marcy ,Plutovi,Marušce,pavlovi kdyz tam museli snáset tvoje a Martinovo hnusné Chování, jasně jenom pro tebe Renatu(pro ní mi to vůbec nevadí já jsem její fanda)a pro toho hnusné fracka který si myslí že mu patří svět.Oni si také něco zaslouží.
  • Takovým jako jste vy a ještě ta špindíra Kajdžas Renata takovým ať se narodí postižené děcko. Takový co fotí lidi v bezmocné situaci jakožto pod drogami a ještě ji je podat nad míru!!!! a dělat ze sebe kamarády a potom ji fotit a natáčet a dávat novinářům???!!! do plynu kur..!!! Takový nesměji mít děti!!! a jestli budou tak at .... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Tony

Zdarec Tony chtěla jsem ti gratulovat, všichni jsme ti tady fandili tak si výhru užij.A né že ti z té výrhry hrábne *1* *1*
  • Přání

Tony ještě jednou moc gratuluji.Lidi jsou zlí a proto si nevšímej sprostých připomínek a vnímej pouze ty pozitivní.myslím,že nás bylo moooooooooooooc co ti výhru přáli a ty si ji řádně užij.Psala jsem ti již na mejlík.kdzž čtu ty ošklivé články o tobě tak tě musím podpořit. *14*
  • poučení

tímto chci poučit slečnu odehnalovou že email není kopírka. A vám Tony preji hodně štěstí ,protože samotné peníze ještě nic neznamenají. A co se týká zlých jazyků, nenechte si otrávit život ,takhle se projevují sobci kteé ta jejich závist jednou zadusí.
  • Není vám ani troch divné že když byl duel Pavel,Martin a Tony tak mněl Pavel o dost víc hlasu než tony a pak byl duel Pavel,Tony kde mněl najednou tony dvakrát tolik.To víte je to zkorumpovaný.A výsledek je ten že to vyhrál ten největši hajzl.A mimochodem Pavel nebyl chuj,to ty jseš chuj co jde přes mrtvoly.Ty Hajzléééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • Re:

já vim kde se objevily ty hlasy!!!! hlasy mu totiž poslaly diváci a nechápu vás všechny kteří tonyho nesnášíte!!! ho ani trošku neznáte , znáte ho jneom ze sestřihů z televize!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit