-
Super Zpěvák
Pro mně je Arash vyjímečný, dokázal mi svými písničkami zvednout náladu. Rozhodla jsem se je všechny naučit a po dvou měsících se mi to povedlo. Nyní se učím persky, abych zvládla i přízvuk. Prostě jej žeru. Pokud by ste chtěli o něm vědět něco víc tak klidně napište na můj email. Můžeme o něm třebas jen tak pokecat. Jsem nikola a je mi 17 let. -
arash je hustej
-
ARASH
ARASH JE FAKT SUPER -
Arash ujde !!!
ale je tady o nem málo nepsané..trochuu pripistee..dííksss :).. -
super celebrity
Usher 50cent Ja Rule Nelly Pussycattdolls Mattafix Ashanti Maria Caery ............ -
ingrid
jo půjde to!!!!!tak přijed moje adresa...856ulice je to v thertánu.........tvuj arash -
ahoj
ahoj arashku,nemám přítele a bydlím v therthánu!!!!přijedu popozítří pujde to????? -
ingrid
ahoj ingrid jseš vážně pěkná 23 letá holka!!!!ještě namám přítelkyni tak by jsme se mohly dát dohromady....jestli ovšem nemáš přítele....fakt jsi z therthánu?????tvůj arash...... -
ahojky
ahojky nestíhám si číst vaše odkazy je toho více neš milion...jinak všechny zdravím a určitě vám někdy pošlu moji fotku jak vypadám tedˇ...zdravím hlavně ingrid potkali jsme se na koncertě... -
miluji tě bla jsem na tvojim koncertě dal smi aji podpis
ahoj arashku byla jsem na tvojem koncertě a jsi prostě ůžesnej............nejvíc ze všech právě poslouchám boro,boro....pošli mi prosímmm tvoji fotku s podpisem:::::::: ingrid -
Mišmaš
mišmaš je skvělej a ty jeho písničky -
ARASH
WOW! -
ARASH JE DOBREJ A SUPER KLUK I MOJE MÁMA ŘÍKÁ ŽE JE SUPER...
-
Milaaaaaasek
Tak co lidicky taky se vam libi Arash stejne jako me???To je kocour!!!!No proste nadhera a figura ani nemluvim!!!Tak se mejte lidicky!!!Pa pa Mismis -
Arashek
Arash je úplně ekšen spěvák.Jsem jím posedlá, to mi věřte.Chtěla bych oněm vědět maximum, třeba jaké je znamení.Když někdo budete vědět tak mi to prosím napište.Předem dík ARASH ARASH ARASH...... BORO BORO TIKE TIKE KARDI YALA -
proč sem nikdo nepíše to je Arash tak špatnej náhodou je dobrej tak pište človíčci!
-
Arash není špatneja je dobrá písnička je Take Take Kardi
-
super arašíd
SUPRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.
HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ A PĚVECKÝCH ÚSPĚCHŮ.
*1* *3* *9* *5* *14* *7* *4* *14* *3* *10* *9* *9* *13* *4* *5* *15* *8* *16* *8*