-
Ari je ta nejvíc best zpěvačka forever ♥♥♥ *14* fakt já ji uplně žeru nejvíc se mi líbí písničky : Focus,Into you,Love me harder, one last time , side to side,dangerous woman ♥♥♥ nebo Problem ♥♥♥ znám ji os svích 11 let a ted je mi 15 a pořád mě to neomrzelo ♥jako malé dítě jsem koukala na Victorious nebo na Sam and Cat ♥ a milovala jsem ji ♥♥♥ u nás ve městě je vždy soutěž ve zpěvu a letos jsem byla 1 s písní One last time ♥♥ prostě Ariana je moje motivace dokázala toho moc ♥♥♥ *14*
-
-
Je skvělá
-
-
to urcite hnus pisne na nic ona na nic proste strasny *8*
-
-
-
Si naj / fakt si pekna.?
-
Čo tu vždy píšete niektorí negatívne, hnusne komentáre na ňu. Ja mám Arianu Grande veľmi rád a ostatní tiež. Tí ktorý ju nemáte radi tak tu nič radšej nepíšte. Vidno len že závidieť jej aká je talentovaná.Milujem jej pesničky ;) Ona proste patrí medzi najlepšie speváčky ;) *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14*
-
kto má rád Arianu Grande? *4* *4* *4*
-
Ahoj mas stejný měsíc jako ja ale ty mas 26 a ja mam 25 o jeden den mam te rda jsi krasna holka mila zbožňuje re chtěla by sem byt jako ty ahoj
-
Happy B-day Ari :)
-
Ahoj si moc moc moc pěkná a hezky zpíváš na tvůj hlas nikdo nemá seš moje nejoblíbenější zpěvačka :D ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
-
Hello Ariana Grende.jak se maš? libí se mi tvoje písničky. Hlevně (Focus)
Tak ahoj -
Prepáčte,ale Ariana Grande nechodí so Shawnom Mendesom. Ona chodí s Macom Millerom. *3*
-
Ariana je prostě dokonalá...
Konečně zpěvačka která stojí za to...
má naprosto bez konkurenčtě skvělej hlas
je t můj velký vzor..
*4* *3* být jako ona je snad sen každé holky
mám tě ráda Ari *4* *4* *4*